Rättpsyk har räddat mitt liv..!

Jag har insett det nu, rättpsyk har räddat mitt liv...I Malmö fick jag ingen som helst hjälp! Här i Växjö ska jag få dbt och massa annat...Om psyk i Malmö bara hade skrivit ut mig så hade jag kört på som jag gjorde innan, med droger och skit...Jag vill inte leva så! Jag vill inte bli lycklig pga att jag har rökt på eller är full..Jag vill kunna vara lycklig på riktigt! Jag hoppas verkligen att jag kan få hjälp här! Jag vill ha ett nytt liv!


Kommentarer
PO/Lisa

Blomman....Du kommer att få ett nytt liv OM du själv kämpar på, ingen annan kan förändra dig....bara vägleda & ge dig "verktyg". Det är du själv som måste kämpa vidare med vårt stöd. Kram

2012-07-03 @ 15:15:11
[kampen tillbaka]

håller med Lisa.
BARA OM DU SJÄLV VILL, för du kan.
Jag sitter själv på psyk just nu och jag får ingen heller vidare hjälp,men det är inte personalen som gör jobbet åt mig, jag mår riktigt jävla apa och har världens chans till att gå ut och göra mig illa på olika sätt.Men jag väljer, jag väljer att kämpa ..för jag vill bli frisk och bevisa för andra att jag klarar av detta.


Och säg inte att du inte kan för du kan, med stöd från dem där.STÖD- sök dig till dem när det blir jobbigt.

inget påhopp,men blir bara frustrerad att du gång på gång sumpar dina chanser och gör tvärtemot.

2012-07-03 @ 18:45:58
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se
Ullis

Bella min vän, gå in på min blogg och plocka bilder från Louise grav. Klicka på de små bilderna för att göra dem större. Jag ska hälsa från Jeannette.
Kram

2012-07-03 @ 20:05:44
URL: http://kutte.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bellashemligatankar

En blogg om livet som psykiskt sjuk

RSS 2.0