Skit liv!

Blev igår straffad för jag inte mår bra...Jag mådde skit i förrgår ovh skadade mig på avd allvarligt...De gjorde att jag inte fivk va på avd igår, utan bara på obs:en...Jag va så ledsen...De känndes som att jag inte ska få visa hur jag mår...Utan att få straff för det...Så jag bröt ihop igår kväll...Grät över allt skit som har hänt...Looi osv...Jag orkar fan inte mera!!!


Kommentarer
K

det är skillnad på att visa hur man mår och att skada sig. klart du får visa hur du mår, bland annat genom att prata om det.

2012-07-19 @ 14:57:04
URL: http://iskugganavlivet.bloggplatsen.se
Lina

Kan inte annat än hålla med ovanstående talare!

2012-07-19 @ 15:58:29
Fötterna på jorden

Kan inget annat än instämma.
Om du inte insett det så är du där för att få hjälp. eller ja i ditt fall ser du nog mer det som "wow jag är så häftig nu som sitter här"
Och seriöst, hur dum i huvudet får man vara?
Inser du inte att du får konsikvenser av att vara så idiotisk att rispa dig själv eller vadfan du nu gjorde istället för att gå till personalen och förklara att du mår dåligt.

Du kommer aldrig komma ut om du inte skärper dig, fast det kanske vore bäst för oss alla om du blev kvar där, i dina ögon är du ju trots allt väldigt "häftig" som sitter där.

2012-07-19 @ 18:29:19
R

Du blev inte "straffad" för att du skadar dig. Dom vill inte straffa dig alls, dom vill HJÄLPA dig, och det genom att visa att dom ser dina handlingar och ger det konsekvenser. Det är väl ändå bättre än att dom blundar för att du skadar dig och inte agerar?

2012-07-20 @ 22:52:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bellashemligatankar

En blogg om livet som psykiskt sjuk

RSS 2.0