Moa Lignell - When I Held Ya (Lyrics)

Fina Looi <3

När livet sviker en..

Jag försöker så mycket! Jag försöker att överleva och inte skada mig..Jag går upp på morgonen, men till vilken nytta? Varför gör jag det? Varför ligger jag inte bara kvar i sängen? Är jag så stark? Och vad menas med stark? Jag är en krigare, jag försöker iaf att vara duktig. Men lev mitt liv så får ni se att de inte är så jävla lätt! Jag vill skada mig hela tiden! Men jag står emot....Men jag vill bara sticka till närmaste affär och köpa rakblad och bara skära upp armarna och benen! Min ångest plågar verkligen mig! Jag tänker mkt på Looi, vill ha henne tillbaka! Hur hade livet sett ut om Looi inte tog sitt liv? Hade jag då varit så ledsen? Hade jag suttit på rättpsyk? Hade jag skurit mig så illa att jag förslorade 1 - 2 liter blod på en halv timme? Hade jag behövt få 2 påsar blod? Hade jag behlövt ha ett hb på 64? (Det ska ligga på över 100 för att vara bra)...Hade jag kbarkat hela sommaren 2011?
 
 
Jag känner mig sviken...Looi, Sophie och jag skulle ju klara detta! Vi va ju änglar, och änglar dör inte! Jag har ingen kontakt med Sophie heller..Jag är helt ensam, jag har ingen alls kvar längre känns det som...
 
Jag har inga vänner längre, alla har lämnat mig...Innan (2009) hade jag skit många vänner som fanns för mig alltid. Men när jag fick lpt den 5 oktober så försvan alla. Lämnade mig ensam. Mina "vänner" finns nu på internet, folk jag aldrig har träffat...Men jag älskar dom! Tro inget annat! Men jag vill fan ha riktiga vänner!
 
Jag vill inte sitta inlåst mera! Jag vill ut och ha ett liv! Jag vill kunna dricka sprit som en noprmal människa, utan att dricka för mkt och inte minnas ett skit av kvällen..!
 
 
Jag vill ha min farfar vid liv igen!
 
Jag saknar mamma så mkt så jag kan dö! Jag vill bara vara hemma hos henne och äta pizza, kolla på tv, få massage av henne och bara mysa! Men min mamma bor nu 2 timmar från mig...Jag vill inte bara prata i telefon med henne! Jag vill ha henne här!!!

Sofijah-Ge aldrig upp

Vildsvin - saga utan lyckligt slut

 
 
Ögonen gråter, men munnen den ler
Hon är på väg upp, och vill aldrig mer ner
Från löften och svek blev hon självdestruktiv
Och i rop på hjälp sökte hon ta sitt liv
Hon byggde en väg utav falska skratt
Men bakom fasaden var det mesta svart
Jag hoppas att hon hinner komma till ro
Innan skalet spricker och faller ihop
Vad ingen annan vet är att sanden rinner ner
Om timglaset blir tomt så finns hon inte mer

Ref.
Detta är en saga utan lyckligt slut
Ingenting blir nånsin som det var förut
Men den som blundar slipper se hur det ser ut
För vem bryr sig om en saga utan lyckligt slut

Om jag hade vetat hur det skulle bli
Så hade jag tvekat och smugit förbi
För jag var den droppen som slutligen fick
Bägarn att svämma när säkringen gick
Så brinn för att synas och skrik så det hörs
För snabbt kan du tyna och visionen förstörs
Och även om ingen kommer skylla på mig
Så tar jag på mig skulden till ödet för dig
Om timglaset blir tomt och sanden rinner ner
Så lyser inte solen på våran flicka mer

Ref.
Detta är en saga utan lyckligt slut
Ingenting blir nånsin som det var förut
Men den som blundar slipper se hur det ser ut
För vem bryr sig om en saga utan lyckligt slut

Solo

Vad ingen annan vet är att sanden rinner ner
Om timglaset blir tomt så finns hon inte mer

Ref.
Detta är en saga utan lyckligt slut
Ingenting blir nånsin som det var förut
Men den som blundar slipper se hur det ser ut
För vem bryr sig om en saga utan lyckligt slut
X2

Radiohead - Creep

 
 
When you were here before
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel
Your skin makes me cry

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so fucking special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
When I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

She's running out the door
She's running out, she run, run, run, run, run

Whatever makes you happy
Whatever you want
You're so fucking special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here
I don't belong here

Sofijah feat. Olivia - Släpp mig fri

Nada kulor i öronen...

Igår kväll så satte en personal "nada" kulor i mina öron, dom ska hjälpa mot sömn svårigheter, ångest och muskel spänningar...Någon som har erfarenhet av detta?

Sv till Lauren

Jag bor på OBSen..Och jag kommer kunna ta hand om en hund! Du skaffade ju själv en katt, och även fast du har den så åkte du in och ut från psyket och skadade dig allvarligt. Värre än mig..Varför skulle jag inte kunna ta hand om en hund?

Jag orkar inte mera..

Vet inte ens varför jag lever...Jag vill bara gå och dra täcket över huvudet och aldrig mera komma upp! Jag vill bara skada mig hela tiden....Jag vill inte vara inlåst! Jag funderar på mkt, vilket kan jag inte skriva för ssk M läser min blogg, och jag vill inte att någon personal ska få veta mina tankar...
 
 
Jag vill bara dö!
 

Loppis utan mig..

Idag är dom andra på loppis, jag följde inte med...Orkar fan inte! Pratade lite med min kp E innan, om nagelsaxen osv...Jag menade fan inte att skada någon annan med den, bara mig själv! Förlåt!
 
 

Jag saknar ssk M!

Hon kommer tillbaka i mitten av juli..Jag saknar henne som fan! Hon är mitt stora stöd och jag önskar att hon va här nu när jag mår såhär dåligt...

ADVANCE PATROL-BETONG BARN

Ken ring - Bryter tystnaden

Gamla texter till Looi (från 2010 och framåt)

Louise Olsson
1984 – 2010

Min älskade vän, vad ska jag säga..?
Jag fick reda på din bortgång för några veckor sen. Jag är helt tom. De känns som att tiden har stannat helt. Jag är i chock fortfarande. Har inte gråtit så många tårar över dig, för det känns så fel. De är inte lönt att gråta, för hur mycket jag än gråter så börjar du inte leva. Du kommer alltid att vara död. Jag minns första gången jag såg dig, avdelning 85 i Malmö. På psyket. Även fast jag bara såg dig så tyckte jag att du verkade speciell. Sen började vi prata och kom skit bra överens visade det sig! En kväll så skulle jag, Sophie och du ut och köpa godis, kommer du ihåg det? De slutade med efterlysning och fylla. De kanske inte låter så jättekul men den kvällen hade vi kul! Vi behövde det! Både du och jag va inlagda på LPT och hade inte fått vara ute på länge. Sen blev du utskriven, avd blev tråkig…Jag flyttade till Hammenhög och vi hördes bara ibland. Sist jag pratade med dig va i somras på sms. Vad jag förstod så mådde du inte bra alls..Sen var det svårt att få tag på dig, du svarade inte på sms. Sen i början av denna månaden så kollade jag din facebook och såg att folk hade skrivit vila i frid osv..Jag fattade ingenting. Sen mailade din kompis Tess mig och skrev att du hade gått bort, tagit ditt liv. Sen skrev din mamma till mig så jag ringde henne. Hon berättade de hon ville och svarade på mina frågor…Sen kom begravningen. Jag valde inj i det sista att jag inte skulle gå på den, förlåt gumman! Men jag vet att du hade förstått. Jag mådde för dåligt.

Jag vet inte vad jag mer ska skriva, jag saknar dig så det gör ont! Du var en av mina närmaste vänner! Jag skrev i min blogg om dig när du hade dött, då började folk hacka på mig och skrev att jag ljög om att du va en av mina bästa vänner. Men du är fortfarande en av mina bästa vänner, du fanns alltid där med stöttande ord! De känns inte som att jag har rätt att sörja dig för du va ju (enligt folk i bloggen) min ”psyk kompis”.

Jag håller på att gå under baby om jag inte får sörja dig, gråta osv..Jag vill få lov att sörja dig! Jag skulle kunna slå sönder hela världen bara för att få dig tillbaka! Tårarna bränner varje dag bakom mina ögonlock, idag speciellt.

Lilla gumman, jag älskar dig och hoppas att du nu har fått den vilan du ville ha!

Puss din kompis Bella!
 
Tänker på henne varje dag, de går inte en dag utan att jag tänker på henne! Jag saknar henne sjukt mkt! Hennes död vände uppochner på mitt liv totalt! Jag har börjat se saker på andra sätt...Självmords tankarna och försöken har blivit flera, snitten med rakbladen flera. Jag ska sluta! Jag lovar dig Looi, jag ska sluta! Men fan vad jag vill upp till henne! Nu ligger hon under marken i en fin urna!


Jag minns när jag fick reda på att hon va död, jag messade min ängla syster Sophie, som också kände Looi. Jag skrev att hon va död. Jag minns att jag skrek rakt ut. Jag kunde inte fatta, inte Looi! Dagen efter så fick jag Looi's mammas nr, så jag ringde henne. De va sant, Looi va död. Jag fick reda på hur, och när begravningen skulle vara. Jag åkte aldrig till den, jag orkade inte..


Jag slutade äta, personalen på mitt boende fick tvinga i mig 3 mackor om dagen. Jag sov inte, tog överdoser. Blev tillslut inlagd på psyk. Där stannade jag i 3 månader. SEnn flyttade jag till Oxie. Sorgen efter Looi kom över mig, jag grät mkt. Sen på sommaren så kraschade jag igen. Började hålla på med droger igen. Sen blev jag lurad av en kille. Han drogade ner mig och våldtog mig. Jag anmälde det, men inget har hänt. Sen i September blev jag inlagd igen, o har sen dess bott på psyket.

Jag har idag LPT och de är för att jag vill ta mitt liv. Jag klarar knappt av att duscha, för jag vill inte se min äckliga kropp...På denna avd va de som jag träffade Looi också, när jag hade LPT 2009. De skulle ju vara vi tre (jag, Looi och Sophie) mot världen! Men nu finns de bara 2 st kvar....O snart bara 1 tror jag..


Looi, snälla kom hem! Jag saknar dig sjukt mkt! Sluta vara död o kom hem!!! Jag älskar dig!Sitter med våta ögon. Looi.....Alla mina tankar är hos henne nu. På bilderna jag har på henne ser hon så glad ut. Hur kunde hon lämna oss? Hur kunde hon??? Jag behöver henne, hon va den enda som föstod mig, o då menar jag den enda! Jag har så mkt jag vill berätta för henne, som jag inte kan göra nu...Looi snälla kom hem!! Sluta vara död och smsa mig! Säg att de är ett skämt, hon kan inte vara död!? Jag klarar inte detta, de blir bara värre och värre...Jag vill inte leva, inte utan dig min ängel! Jag kommer snart till dig! Jag älskar dig!Looi's mamma har sagt att jag kan ringa henne när jag vill, att jag är som hennes andra barn. Vi har så starka band Jeannette och jag! Ni kan tycka jag är sjuk i huvudet, men min första tabke va att ringa mina föräldrar, men ingen av dom svarade. Så då ringde jag Looi's mamma. Hon förstod inte varför dom placerade mig på denna avd när det va här som Looi och jag träffades...


Jag saknar Looi så de gör ont!
Snälla bara kom hem nu! Jag klarar inte detta mera! knaprar stesolid, men till vilken nytta? Jag kommer aldrig att bli hel igen. Looi va en av mina bästa vänner, sen om jag va hennes bästa vän vet jag inte. Men jag älskade/älskar Looi högt! Vi hade så kul tsm på psyket! Minns en gång när vi började hoppa små groderna på avd :P. O när hon smugglade in energi dricka i burk på svd, man fick inte ha burkar där. Så vi satte oss i rökrummet som fanns på den tiden (2009). Satte oss mot väggen så personalen inte skulle se oss :P. Å, drack vår dricka! Sjukt mysigt! O vi tog bilder på oss..


Looi, kom hem!

Jag har svårt att acceptera och inse att Looi är död. Min Looi! Jag tänker varje dag på att skicka sms till dig, men sen kommer jag på att det inte är lönt. Du kommer inte svara..Jag undrar helt mkt om de inte bara är en dröm. Att jag snart vaknar och du lever igen! Looi, min älskade vän! Jag saknar dig! *Fråga apan! minns du? Som vi skrattade! Sophie, du och jag! Älskar dig så jävla mkt!!!! <333
Looi, jag saknar dig!
Hur kunde du göra detta?

Looi, jag gråter!
Kom hem!

Looi, jag har ont magen!
Jag tror de kallas ångest!

Looi, jag vill inte leva mer!
Inte utan dig!

Looi, jag dör!
För jag vill till dig!

Jag älskar dig Looi!!!


 

Looi, min älskade vän.
Du lämnade världen och livet den 21 september 2010.
Jag fick reda på de den 5 oktober 2010.


Du lämnade oss i ett självmord, en överdos.
Jag säger bara ”VARFÖR??”
Du blev bara 26 år!
 
Du va älskad av så många.
Speciellt av mig!
Varför lämnade du mig?
Varför tog du ditt liv?
Vad tänkte du?


Lyssnade du på Britney Spears?
Låten Everytime?
Som du älskade så mkt?


Jag vill ha dig tillbaka i livet!
Jag saknar dig!
Min älskade Looi!


“Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby”

B. Spears
Notice me, take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me

Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you, baby

I make believe that you are here
It's the only way I see clear
What have I done
You seem to move on easy

And everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you, baby

I may have made it rain
Please forgive me
My weakness caused you pain
And this song's my sorry

At night I pray
That soon your face will fade away

And everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you, baby


Din låt

Sofijah feat Olivia - Du kom som en vind

Patrik Isaksson - Hos Dig Är Jag Underbar

Bella 42kg..

Ultima Thule - Du Gamla , Du Fria

Ultima Thule - Jag älskar mitt Sverige

Hur man skadar sig på rpk...

Hur jag lyckas skada mig på rpk...När jag ska släcka ciggen i en askopp så passar jag på att bränna mig med den...Jag lyckas alltid! Och igår kväll fick jag tag på min nagel sax (jag sa till personalen att jag skulle klippa naglarna, saxen är inlåst). Och då så hann jag inte skära mig förens perosnalen ryckte bort saxen från mig...
 

Linn Eriksson - En sång från hjärtat with lyrics!

 
 
När nånting händer och det känns så kallt
Det ända man ser är mörkrets fall
Jag försöker se upp till himmelen nu
Men jag kan inte se dig något mer
Och ingen kan nånsin ta din plats i mitt liv
Och vad ska jag göra utan dig

Jag gråter ofta
Och vad ska jag göra utan dig
Alla minnen när du såg i mina ögon
Och ingenting får dig tillbaka nu

När allting var som svårast för dig
Så sa du adjö och lämna oss kvar
Mina tårar faller för min saknad är så stark
Så mycket tid du hade men nu är det över

Ännu ser jag dina tårar
Ännu hör jag din röst
Jag kommer ihåg ditt leende
Jag kommer aldrig lämna dig

Jag gråter ofta
Och vad ska jag göra utan dig
Alla minnen när du såg i mina ögon
Och ingen kan får dig tillbaka nu

Nej, inget kan få dig tillbaka nu
 

Idag..

Idag ska vi gå till en sjö som ligger här precis bredcid...Jag ska bada! Fatta, jag ska visa min feta kropp i bikini! Tror fan inte att överdelen passa längre, och hittade ingen ny när jag va och shoppade..Jag vill bada, men har ångest över bikini grejen. Jag vill ha en snygg kropp! Inte med en mage som står ut som att jag va gravid! Mamma har fan frågat mig några gånger om jag är gravid, för min mage! Fatta sån panik!!!

Hur jag mår..

Jag mår skit dåligt...Skadade mig 2 gånger igår kväll, och lyckades nästan skära mig...

Jag saknar Looi..

 
 
Jag saknar Looi som fan! Kan inte fatta att den 21 september har hon varit död i 2 år! Jag vill ha henne tillbaka! Jag vill att hon ska kunna läsa min blogg! Jag vill kunna kunna skriva meddelanden till henne på facebook och få svar från henne! Jag vill ringa till henne och bara snacka en massa skit! Looi, varför gjorde du detta? Varför tog du ditt liv? De bär mest tackevare en viss person som hon tog sitt liv...Jag hatar den personen! Jag vill döda den!!! Fan ta den!!!! Fatta, Looi kunde ha levt nu om de inte va pga dig!!!!!! JAG HATAR DIG!!!!
 
 
Looi, kom hem!
 
JAG ÄLSKAR DIG!!!
 
 

Varför läser du min blogg?

Som rubriken lyder! Varför läser du min blogg? Vad är "kul" osv att läsa om? Vad ska jag skriva mer om?

Brev från min kille!!! <3333333

Idag fick jag brev från min kille! Saknar han som fan och blev skit glad över breven!!! Älskar honom så mkt!!!
 
 

Mår sådär...

Mår inte bra, men försöker att överleva...Jag shoppade skit mkt igår! Så nu har jag blekt håret (men de rosa vill fan inte gå bort!!!) Och har sminkat mig idag...Vill bara ligga under täcket och bara dö..

Sofijah - förlåt så mycket (lyrics

 
Jag trivs bäst för mig själv när jag får tänka o va ensam
Försök inte förstå mig det är bäst om jag är ensam
Sorgen har drabbat mig på ett konstigt sätt
Jag försöker att förklara men det är inte så lätt
Jag vill inte prata mer, har blivit isolerad
Det finns så mycket som vill ut, jag har blivit komplicerad
Jag tror inte på mig själv vet ej varför jag är kvar
Det är bara folk som trycker ner och ställer massa krav
Men va fan ska man göra när man inte passar in?
Jag sitter i ett rum skriver rim efter rim
Kan inte sluta tänka på allt det som varit bra
Så ja orkar inte mer inte en till jävla dag!
Men va fan ska man göra tiden läker inte mina sår
Jag vill bara ramla ner och dö o bäras på en bår
Försvinna härifrån ifrån alla o allt för här nere på jorden är mitt liv så kallt!
Jag försöker varje dag att finna lycka o glädje
Men det är sant som du har sagt jag förstör för fan hela världen
Du väljer stora havet eller den lilla söta viken
Vilket du än tar så lär du bli besviken
För allt som lever har sin egna lilla hemlighet
Precis som havet så har jag min och ingen vet!
Jag vet hur tårar smakar o jag vet hur läppar ler
Jag vet hur kroppen skakar när man inte orkar mer

Jag vill säga förlåt för att jag föddes här allt som jag gjort har bara skapat besvär
Jag vill säga förlåt för att jag föddes här allt som jag gjort har bara skapat besvär

Jag försöker dölja smärtan med leenden och skratt
Men allt bara spelas upp minnen kommer ikapp
Det känns som ja står ute i blöta kläder
För åska och blixtar det är mitt hjärtas väder
Jag kan inte få nån luft an inte andas längre
Jag springer in i rummet och slänger mig i sängen
Förlåt för allt jag gjort det var inte menat att såra
För allting som du är det är en fin vacker gåva
Vet inte va ja ska göra vet inte va ja ska ta mig till
Försöker säga mitt förlåt men tiden står still
Kan inte nån förstå att jag försöker så mycket?
Men blir rädd för allt för mycket ja klarar inte trycket
Men nu är det för sent för mig att göra nått åt livet
Det är precis som om mitt liv nånstans är ner skrivet
Mitt hjärta det kommer aldrig att brinna ut
Så jag säger förlåt för att det inte kan ta slut

Jag vill säga förlåt för att jag föddes här allt som jag gjort har bara skapat besvär
Jag vill säga förlåt för att jag föddes här allt som jag gjort har bara skapat besvär

Bella med smink

Mamma och jag <3

Sofijah - Ingenting Lyrics

sofijah ft olivia släpp mej fri

Dikter till min älskade Looi <3

Looi, min älskade vän.
Du lämnade världen och livet den 21 september 2010.
Jag fick reda på de den 5 oktober 2010.


Du lämnade oss i ett självmord, en överdos.
Jag säger bara ”VARFÖR??”
Du blev bara 26 år!
 
Du va älskad av så många.
Speciellt av mig!
Varför lämnade du mig?
Varför tog du ditt liv?
Vad tänkte du?


Lyssnade du på Britney Spears?
Låten Everytime?
Som du älskade så mkt?


Jag vill ha dig tillbaka i livet!
Jag saknar dig!
Min älskade Looi!


“Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby”

B. Spears

 

 

Looi, jag saknar dig!
Hur kunde du göra detta?

Looi, jag gråter!
Kom hem!

Looi, jag har ont magen!
Jag tror de kallas ångest!

Looi, jag vill inte leva mer!
Inte utan dig!

Looi, jag dör!
För jag vill till dig!

Jag älskar dig Looi!!!

Sixx A.M. -Skin ~Lyrics~ (Älskar låten!!!)

Shoppa idag!

Idag ska jag och en personal åka och shoppa! Här på rpk får man göra ativiteter :P

Rip Anders..

Fick i förrgår veta att mian bröders pappa har dött...Han blev bara 59 år..Han satt bara i sin soffa och dog...Tänker på mina bröder just nu....Tycker så synd om dom och vill bara krama om dom!!! Till mina bröder om ni läser detta : jag beklagar med mitt hela hjärta er sorg!!!

Gamal text från april (men jag känner samma sak nu..)

Så känner jag mig! Jag saknar min "ana period" som fan! När jag vägde som minst 41kg och blev inlagd på psyket..3 månader senare vägde jag 43,5kg och blev utskriven...Sen dess har jag bara gått upp i vikt!

Jag vill att mina ben ska synas, jag vill väga minst, äta minst och synast minst!
Maten va en flykt väg för mig, när jag inte åt så mådde jag bra trodde jag. Vad jag inte visste va att min kropp la av helt..Jag trodde jag mådde tipp topp, men kroppen sa ngt annat!

Jag kommer ihåg vintern 2010 när jag va inlagd så frågade en ssk om jag hade gått ner i vikt. Lite sa jag. Hon sa att mina ben va som pinnar. Jag blev så jävla arg på henne! Mina ben va ju hur feta som helst! Jag va för fet! Jag ville inte äta! Jag vägrade!

Och nu? Nu väger jag typ 60kg. Jag äter som en jävla häst. Jag vill bara gråta. Jag vill ner till 45kg! Men de är omöjligt!

Mina tankar är sjuka, min hjärna tänker fortf som en "ana". Jag är en av dom i mina tankar, men inte i hur jag ser ut! Jag är tjock som fan! Jag hatar att jag har fått bröst, lår, mage osv..!


Jag vill inte leva om jag inte blir smal igen..


Jag kommer få leva med min ångest hela livet..

Men jag ska få DBT så jag kan lära mig hur jag ska hantera den när den kommer..Alla människor har ångest någon gång...Såå är livet, och de kan vi inte göra något åt. Vissa har så mkt ångest att dom måste få hjälp av psyk...Sen att Sveriges psyk vård suger vet vi ju alla! Jag vill bara säga att jag vet att jag kommer kunna leva som en normal människa. Jag måste bara få lära mig hur man gör det! Just nu sitter jag ju inlåst så då är det lite svårt ju...Men när jag kommer ut, då jävlar ska ni få se en annan Bella!!!
 
 

Tack Ullis och Jeannette och alla andra som skickar brev till mig!½!!

Ni är guld värda! Jag lovar, jag älskar er! Ska skriva ett brev till Ullis idag! Till Jeannette har jag redan skrivit...

Liseberg ägde!!!

Så sjúkt kul de va på liseberg igår!!! Jag åkte atsmo fear, men den va en besvikelse! Jag åkte nog allt :P. Roligaste va uppsvinget! Köpte även rosa kanin öron!!
 

Mamma <3

Jag blir snart utskriven!!!

Snaaaart (efter sommaren) slipper jag rpk! Bara för jag sköter mig så bra på avd osv!! Jag är en duktig patient! Jag kommer snart släppas fri! Och då ska jag flytta tillbaka till mitt gamla lss boende i Hammenhög! Och senare skaffa mig den hunden jag alltid har drömt om!!! Jag längtar som fan! Jag vill inte vara här i Växjö! Jag saknar min familj!

Jag orkar inte...

Jag har sån jävla ångest...

Liseberg imorgon!

Imorgon ska hela avd åka till Liseberg! Hahha galningarna ska ut, se upp!! :P. Ska bli skit kul!

Shorty - Mamma Lyrics

Lista

FJORTIS
( ) Du älskar ditt utseende
( ) Du festar ofta
( ) Du super dig full varje helg
( ) Du använder mycke brunkräm
(x) Du lyssnar på fjortisdunk
( ) Du plutar ofta med munnen på bilder
( ) Du använder idomin/ljus läppstift på läpparna
Totalt: 1/7

EMO
( ) Du har alltid svart under/runt ögonen
(x) Du gråter ofta
(x) Du hatar dig själv
(x) Du lyssnar på nedstämmade & ledsna låtar
( ) Du älskar emo-band
(x) Du tänker självmordtankar ofta
(x) Du har skadat dig själv
Totalt: 5/7

GANGSTER
( ) Du har skutit någon
(x) Du använder stora koftor
( ) Du tycker själv att du är skitcool
( ) Du har ett gäng
(x) Du använder ord som "mannen" "flippa"
( ) Du hamnar ofta i bråk
(x) Du har skadat någon
Totalt: 3/7

JAPAN-NÖRD
( ) Du känner till mer än 5 japanska band/artister
( ) Du älskar manga/anime
( ) Du älskar sushi
( ) Du kan mer än 20 ord på japanska
( ) Du lyssnar ofta på japansk musik
( ) Du vet vad "kawaii" betyder & hur de uttalas
( ) Du använder smilisar som "*w*" "^w^" QwQ"
Totalt: 0/7

SNOBB
( ) Du är sjukt rik
( ) Du är känd som att vara en av dom rikaste i stan
(x) Du har en egen dator
(x) Folk har sagt att du är bortskämd
( ) Du äter på resturang ofta
( ) Du har varit i minst 15 olika länder
( ) Du är solbränd året om
Totalt: 2/7

DATORNÖRD
(x) Du vet vad "roflmao" står för
( ) Du sitter vid datorn mer än 4 timmar varje dag
(x) Du har glasögon
( ) Du har en egen dator
(x) Du har mer vänner på datorn än i verkligheten
(x) Du skriver "hej" på mindre än 1 sekund.
( ) Du har mer än 300 vänner på din bdb
Totalt:4/7

Lista ^^

GÖR TESTET!

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS,

ALKOHOL, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER


KÄRLEK:

Är du kär just nu? ja =)
Har du någon kille just nu? ja
Har du dumpat någon? ja
Har någon dumpat dej? ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? nej
Vem kramade du senast? Tror de va ssk M
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej?  nej

SKOLA:

Är du duktig i skolan? går inte i skolan
Har du bra betyg? nej xD
Har du fått göra om ett prov någongång? yes
Har du fått ett bra resultat på ett prov? ja
Sköter du dej i skolan? nej xD
Har du tuggat tuggummi under skoltid? Ja?
Haft mobilen på lektionstid? Ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? ja

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? 4st med miig
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? nej
Trivs hemma? ja
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? ja
Har skrikit och slagit din mamma? ja
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? nej
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? ja
Du älskar din familj oavsett vad som händer?  ja =)

VÄNNER:

Du har vänner? ja
Du brukar vara med? ibland
Vem/vilka var du med sist? Malle
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? ja =)
Är det okej att ha kill-kompisar? ja, dum fråga! ;P
Har du pussat någon av dina kompisar? Ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? Nej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? vet inte

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? nej
Putar med läpparna på kort? nej
Tar kort på dina bröst? nej
Använder foundation på läpparna? nej
Super dej packad varje helg? nej
Du har kysst en tjej? Ja men vadå fjortis? =S
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? nej
Ditt hår e knallblont? NEJ!

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? ja

När drack du alkohol senast? minns inte
Vem bjöd dej på alkohol? Cissi
Vad var det för sorts alkohol? Vodkra drink tror jag
Brukar du dricka alkohol? nej inte så ofta
Har du druckit öl? ja
Tycker du om öl? njäää
Har du varit full? yes

KRIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? beror ju på
Vill du bli kriminell? nej
Varför gör du sånt här? jag har tråkigt?
Vad är inte okej med att vara kriminell? mycket
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? nej
Har du suttit i fängelset? Rättpsyk är ett fängelse
Vill du hamna i fängelset? Sitter redan i de, så skit samma..

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? ja
När grät du senast? i början av förra veckan
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? nej
Du har slagit ner någon? nej
Du har skadat någon med flit? jaa
Har du någon gång viljat döda någon? ja
Vem bråkade du senast med? Vet inte
Du har blivit våldtagen? ja

ÖVRIGT:

Motto? Fake a smile to hide the pain!
Musikgenre? det mesta
Lyssnade senast på? Fun - we are young
Var det här kul? nja...

 

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego - Oficial (Assim você me mata)

Till Lauren!

Lauren jag har ingen aning om vem som läser min blogg, då lösenordet har spridit sig ut....Jag skapade denna bloggen med lösen för att slippa dig...Men du älskar mig så mkt att du måste läsa och kommentera min blogg...

Jag ljuger INTE i bloggen!

Jag ljuger inte om saker jag skriver om! Som den senaste våldtäkten, jag blev våldtagen och skadad visade gyn undersökningen. Jag anmälde det, men de är nerlagt nu...Varför skulle man ljuga om en våldtäkt? Att bli våldtagen är hemskt! Och jag klandrar mig själv fortfarande om den...Jag borde inte ha åkt hem till han, rökt hasch och sen sova hos han...Jag är så jävla korkad! Jag hatar mig själv!! JAG ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLIG!!!! Jag hatar min kropp, och de jag blev utsatt för! Allt jag skriver i bloggen är sanning...detta är MIN blogg och jag mår dåligt, och måste få ventilera mig någonstans....Plus att min ssk och kp och andra personal här på rpk läser min blogg, för jag utrycker mig bättree i skrift. Sen om dom ser ngt som jag har skrivit (jobbiga saker) så frågar dom mig om jag vill prata om det..Så ligger de till..

Min vikt...

Vägde mig idag...Väger 59kg...Känns skit! Vill väga 55kg! Men jag väger iaf under 60kg nu...Vilket känns bra!

Jag vill hem!!!

Jag saknar Lisa och mamma så mkt så jag kan dö! Vi snackar i telefon varje dag, men de är ju inte samma sak som att träffa dom!!! Ta mig hem till Malmö!!

Hur de känns idag...

Ken ring - Änglar

Kitty - Mellan fyra väggar

 
 
Vers 1:
Tänk att vara liten behöva ta ansvar
alltid samma sak, alltid samma dag
flickan kommer hem typ en timme senare än sagt
mamman är hög som fan och stirrar helt svart
och höjer sin näve och slår till sin dotter
satsar ett till slag men flickan får brottom
hon springer därifrån full panik
mamman springer efter, nu hörs bara skrik
det som händer tror flickan att ingen känner till
grannarna hör skrik men vågar inte göra någonting
hon gråter förtvivlad, hatar denna världen
sitter där på gatan med blodiga kläder
förnedrad och nedtryckt med blicar som stirrar
hatar sin mamma den såkallde kvinnan
flickan reser sig upp men faller lika fort igen
faller till marken kommer aldrig mer att komma hem

Ref:
Mellan fyra väggar vet ingen vad som sker
alla familjer har väll sina problem?
kanske en pappa som dricker, en mamma som drogar
nån som är psykiskt sjuk men vågar man fråga?

Vers2:
jag känner en kille han som många vet vem han är
han spelade gangster men insåg det var inget värt
han har vänner ibland, flesta kommer och går
men ingen alls vet hur han egentligen mår
för när han kommer hem sitter farsan där med sitt glas
fyller på det om och om igen tills ingenting finns kvar
pappan kollar in i ögonen på hans son
ställer sig upp knuffar han långt därifrån
pojken försöker skydda sig när pappan bara slår
kommer tillslut upp och lyckas gå därifrån
springer med rädsla å låser in sig på ditt rum
lägger säg och gråter men känner sig så dum
ställer sig vid speglen studerar sin spegelbild
hör hur pappan skriker helt vilt
" killar ska inte gråta är född till att vara starka"
alla dessa ord snurrar ständigt i hans tankar

Glad midsommar!

Vill bara önska alla en glad midsommar!

Nu går ssk M på semster..

Har kramat om henne lääänge nu! Jag har även gett henne min blogg adress osv, så hon läser den...Kommer sakna henne som fan!! Snälla låt dom här 3 veckorna gå fort! Så hom kommer tillbaka snart!!!

De kollar snett (K.i.M.M) - Fonky Fresh

fonky fresh välkommnar ljuset (feat kewd)

Sofijah - Fly Away

Sofijah - som ett litet barn

louiiize - orkar inte

Louiiize - I need you (ft. pillan)

Jobbigt och bra!

Har en jobbig period, igår kväll skadade jag mig mkt...Sen idag skadade jag mig också....De enda som va någorlunda kul idag va vår midsommar fest...Och nu går ssk M på semester i 3 veckor! Hur fan ska jag klara mig?????

Vad ska jag göra????

Jag vill bara dö! Jag vill skada mig som fan!!! Helvetes ångest! Gå och dö! Jag måste bort!!! Fuck this life!!!!
 
 

Vad jag vill göra...

 
 
 
 

Lista

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
- Inget, än så länge
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
- soooov
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
- satte mig vid datorn
4. Vad hände dig 1993?
- jag va 3år
6. Tre ord varför du sist spydde?
- tog en överdos
7. Vilken färg är din hårborste?
- svart
8. Vad köpte du sist?
- cola å cigg :P
9. Vad fick du senast i present?
- venne
10. Vilken färg är din dörr?
- vit
11. Var förvarar du dina pengar?
- plånbok xD
12. Hur var vädret igår?
- sol
13. Vart kramades du sist?
- på avd
14. Vad ser du fram emot?
- Imorgon!
15. Vad är 15?
- helvetet.
16. Vilken skostorlek har du?
- 36 typ..
17. Vill du klippa dig?
- nä
18. Är du över 25?
- jag är 70.000
19. Pratar du mycket?
- När jag känner för det.
20. Kollar du på O.C.?
- hell no.
21. Har ditt namn ett "x" i det?
- nej
22. Känner du någon som heter Steve?
- nej
23. Hittar du på egna ord?
- Mjo
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
- Ibland
26. Vad har du för mobil?
- Sony Ericsson ELM och en iPhone ^^
27. Vem ringde du sist?
- Mamma tror jag
28. Biter du på naglarna?
- Japp.
29. Har du lockigt hår?
- typ.
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
- Lada gaga i september kanske
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
- Han
32. Hur många gånger har du svurit idag?
- 'några' gånger.
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
- fan
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
- Nej
35. Ska du jobba imorgon?
- fan heller
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
- Better not tell.
37. Vad borde du göra nu?
- Fixa mej..
38. Har du något smeknamn?
- Ja
39. Sover du mycket?
- sometimes
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
- dunno
41. Vad ska du göra på lördag?
- Ingen aning
42. När var du ute sist?
- för en halv timme sen
43. Har du gråtit idag?
- nej
44. Är du en glad person?
- Njä..
45. Har du roligt nu?
- neej
46. Vad äter du helst?
- inget >.<
47. Vem var du med sist?
- hm.. definiera 'var'
48. Vad heter din mamma?
- Ditte
49. Vad är hela ditt namn?
whatever
50. Tycker du om någon just nu?
- ja

Mår skit....

Jag mår skit dåligt. Har sån jävla ångest, vet inte vad jag ska göra. Har tagit 10mg stesolid, men de hjälper fan inte!!

Dalar i mitt mående...

Mår inte bra, dalar mer och mer...

Ed Sheeran - The A Team Lyrics (On Screen)

Dikter jag har skrivit...

Looi, jag saknar dig!
Hur kunde du göra detta?

Looi, jag gråter!
Kom hem!

Looi, jag har ont magen!
Jag tror de kallas ångest!

Looi, jag vill inte leva mer!
Inte utan dig!

Looi, jag dör!
För jag vill till dig!

Jag älskar dig Looi!!!
Efter år med depression så kan jag känna livet.
Jag har ännu en gång rest mig upp från de mörka.
Jag har klarat de jag trodde va omöjligt.

Jag känner mig starkare än innan.
Detta trodde jag aldrig.

Jag lever, jag känner det!


Livet, här kommer jag!!!


Looi, min älskade vän.
Du lämnade världen och livet den 21 september 2010.
Jag fick reda på de den 5 oktober 2010.


Du lämnade oss i ett självmord, en överdos.
Jag säger bara ”VARFÖR??”
Du blev bara 26 år!

Du va älskad av så många.
Speciellt av mig!
Varför lämnade du mig?
Varför tog du ditt liv?
Vad tänkte du?


Lyssnade du på Britney Spears?
Låten Everytime?
Som du älskade så mkt?


Jag vill ha dig tillbaka i livet!
Jag saknar dig!
Min älskade Looi!


“Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby”

B. Spears

Jag ska berätta min sanning för er
Ni kommer inte gilla den det vet jag
Men den är sann
Det är mitt liv

Daglig ångest
Värk i kropp och själ
Fejk skratt och leenden inför människor
Men när jag är ensam så kommer tårarna
Mina nätter är ett helvete
Jag sover inte

Jag är tjock
Jag vet jag är det
Ni behöver inte ljuga för mig mera
Ni säger att jag inte är tjock
Men jag vet att jag är det
Jag äter för mycket
Jag äter ingenting
Det går i vågor

Jag vill dö
Jag vill inte leva ett falskt liv mera
Ett liv som går ut på att LE
Le så att ingen ser hur jag mår
Inte ser min ångest
Inte märker mina självmordstankar
Eller självhat


Jag vill skära mig
Skära med mina älskade rakblad
Känna blodet rinna
Men jag får inte det
Då lämnar mina vänner mig
Och utan dom är jag ingenting
Då ger jag upp helt

Detta är min sanning
jag orkar inte merani är döva,
döva som inte hör mina rop på hjälp,
ropen som jag ropar varje dag och natt.
ni är döva, vet ni det?


ni är blinda,
blinda som inte ser mina nya sår på armarna,
såren som kommer varje natt.
ni är blinda, vet ni det?


ni är stumma,
stumma som inte frågar hur jag mår,
varje dag går jag och väntar på frågan som aldrig kommer.
ni är stumma, vet ni det?ni är döva som inte hör mej.
ni är blinda som inte ser mej.
ni är stumma som inte pratar med mej.Jag har slutat hoppas.
Jag har slutat tro på ett bra liv.

Jag vet att det aldrig blir bra.
Jag vet att hoppet är ute.

Jag vill inte leva.
Jag vill få frid.

Jag önskar att du kunde krama om mig, och säga att allt blir bra.
Jag önskar att det nån gång blev bra!

Jag orkar inte mera.
Jag orkar inte skada mig mera.

Inga ord kan beskriva det jag känner.
Inga tårar kan visa det jag vill.

Bara en död kropp kan visa vad jag vill..Minns du när jag var liten,
när jag sov hos dig och farmor?
Vi spelade bingo lotto och hade det mysigt.
Minns du hur vi gick i skogen?
Minns du när jag och du spelade golf?
Minns du att jag alltid fick frukost på sängen,
när jag sov hos dig och farmor?
Alltid när det var kalas så satt jag bredvid dig.
Jag log alltid när jag pratade om dig,
eller var med dig.

Men nu,
ler jag inte mer.
Nu bara gråter jag,
För du dog.
Nu kan jag inte sova över hos dig mera,
inte spela bingo lotto.
Ingen mera frukost på sängen,
inget mera golf spelande.
Aldrig sitta bredvid dig mera,
inte le när jag pratar om dig.

Den 11/11 - 2008,
då dog du.
Då raserades mitt liv totalt!
Jag vet inte,
hur jag ska kunna gå vidare.
Utan dig.
Jag bara gråter,
hela tiden.

Jag är så stolt,
över att du var min farfar.
Du lärde mig så mycket,
om livet och andra saker.
Du fanns för mig när jag var ledsen,
eller arg.
Jag tänker ofta,
på var du är nu.
Ser du mig?
Hör du mig?
Jag ser inte dig,
Men jag hör dig.

Jag saknar dig!
Hoppas att du nu vilar i frid,
det är du värd!
Min älskade farfar!Dagen du dog, brast mitt hjärta.
Inget blir som det har varit.
Jag gråter ofta av saknad, av ilska.
Hur kunde du dö nu?

Dagen du dog, föll jag ihop.
Jag visste inte vad jag skulle göra.
Tårarna bara rann, inget kunde stoppa dom.
Mitt hjärta värker.

Dagen du dog, skrek jag
Av sorg, av ilska.
Jag kan inte sova mera, tänker bara på dig.
Du var min bästa vän!

Dagen du du dog, raserades mitt liv.
Jag saknar, saknar, saknar dig!
Jag vet inte vad jag ska göra, utan dig.
Kom tillbaka älskade farfar!!

Jag älskar dig farfar!!!
Sitter ensam i ett hörn.
Hör hur mamma och pappa bråkar.

Jag springer ut från mitt rum.
När jag hör pappa skrika hemska saker .
Åt mamma.

Jag skriker åt pappa att sluta.
Att vara tyst.
”Pang!” Pappa slår till mig med en örfil.
”Pang!” Låter det igen när mamma slår mig.

Jag gråter och jag skriker.
Jag ville ju bara skydda mamma!
Varför slår dom mig då?

Mamma skriker åt mig att hålla käften.
Dom slår mig länge.
Jag sjunker ner på golvet.
Gråter och skriker på hjälp.

Pappa sätter sig på mig.
Jag känner hur han tar stuptag på mig.
Luften börjar ta slut.
Jag kämpar för mitt liv.

Tillslut när jag håller på att tuppa av så tar mamma bort han.
Jag ligger på golvet.
Flämtar efter luft.

De lämnar mig där.
Helt ensam.
Kryper tillbaka till mitt rum.
Sätter mig i hörnet igen.
Helt ensam och önskar att pappa tog mitt liv.


Det är som att jag har sprungit 1000 mil utan att stanna.
Jag kippar efter andan men den kommer aldrig.
Det gör ont att andas.
Det är som att jag har varit vaken i flera veckor utan att sova.
Jag orkar inte ta ett steg till.
Det är som att jag har ätit 1000 tårtor på en gång.
Jag kan inte få ner en enda mat bit till.

Jag fammlar i blindo efter ett normalt liv.
Ett liv utan ångest, själv destruktivitet och självmords tankar.
Jag kan inte se det fina med livet mera.

Det är som att jag balanserar på en smal liten tråd över eldar.
Snart går tråden av.

Och jag vet att det i slutet på min sjukhus journal kommer stå.

"Patienten orkade inte längre och tog sitt liv."

Besöket igår!!!

De va skiiiiit kul att träffa mamma och pappa igen!


Men sen på kvällen mådde jag skit, och skadade mig...

Jag saknar Looi..

Jag tänker på Looi varje dag, jag vill bara ha henne tillbaka! Jag saknar henne som fan!!!

Fun.: We Are Young ft. Janelle Monáe [OFFICIAL VIDEO]

Ullis!!

Kan du ge min adress till Jeannette?? Den är

Gabriella Lungren
Rättpsyk avd 64
Johan Allulins väg 1
352 57 Växjö

Mamma och pappa kommer idag!!!! :D:D:D:D

Idag kommer min mamma och pappa hit! Ska bli skit kul att träffa dom! Dom har kläder osv med till mig, och pappa har köpt en mp3 spelare till mig! Fan, vad jag längtar efter mamma och pappa!!!

Detta är inget kul ställe..

I mina inlägg som jag skriver så kanske de verkar som att jag älskar att vara på rpk i Växjö. Men där har ni fel! Jag vill inte vara här! Anna Lindh's mördare sitter på samma klinik som jag. Man får inte ha alla sina saker själv, och på obs'sen där jag är nu (de blev ändrat med avd) så äter vi med stora slevar! Vi får inte ha bestick! Och inga snören i kläderna osv...Personalen har ett larm som är kopplat direkt till polisen...Vi måste vara övervakade när vi sminkar oss! Vi får inte ha vårt smink själva osv...Man vill inte vara här! JAG VILL INTE VARA PÅ RÄTTPSYK, JAG VILL HEM!!!!!!! Jag hatar detta jävla stället! Jag ville inte ens hit från första början! Jag vägrade, men sen hade jag inget val med än att åka hit...Sen de ang att Karin och jag är på samma avd : Jag visste inte ens att hon är på 64an som jag är på, jag visste bara att hon va på kliniken...Sen va de jävligt skönt att hon är på samma avd, för då kände man iaf någon! Sen har vi snackat Gamla minnen osv...Vi hade skit kul tsm på vårt gamla lss-boende!

Ska dra nu! Seeees!!!

Om min hund!

Alltså, mina föräldrar kommer backa upp mig med hunde, mamma har lovat mig de! Sen Jaqculine : Min mamma hade hand om min råtta mest, så han hade det bra när jag fick han...Jag fick han av en kompis som inte fick ha kvar honom för hon inte kunde sköta om han...Och som dom andra skriver, jag ska INTE skaffa hunden ännu, utan när jag har blivit bättre. Och vad gör det att jag kommer få bo på ett LSS-boende hela livet? Har jag inte rätt att skaffa en hund då bara för det?

Aktiviteter...

Igår bakade jag och Malle 2 rulltrårtor :P, det va sjukt skoj! På onsdag ska vi baka kanel bullar! Sen på fredag så är det midsommar fest här på rpk...Då ska jag ha på mig min blommiga klänning som jag köpte för 129 :- på engelbreckts boden i Malmö förra året! Hoppas bara att den passar mig :P, har ju vuxit på bredden sen förra året (gått upp över 20kg!!!!) Helt sjukt!!Loppis idag!

Idag ska vi åka till en loppis! Ska bli sååå kul! Jag läntar som faaan!!! :D Imorgon kommer mamma och pappa hit med! Wiiiie!!! :D

Varför rpk? Varför jag?

Varför hanmnade jag på rpk? Jag har inte begått ngt brott...Bara mot mig själv, genom att skära mig, bränna mig och ta tabletter och droger...Ska man bli inlåst i ett fängelse då? Rpk är ett ställe där dömna män och kvinnor sitter....Avd 64 som jag är på är väldigt blandad...Här är både LPT och LRV folk...En tjej blir bältad varje dag osv...Ska jag vara tvungen att vistas i en sån miljö? Ska jag vara tvungen att inte kunna bli frisk och få va med "normalt" folk? Vad har jag gjort för fel? Varför gav psyk i Malmö upp mig ock skickade mig hit??? Jag fattar ingenting! Jag vill tillbaka till Malmö, staden jag kommer från och trivs i! Vafan! Låt mig få komma hem, jag vill inte vara här!!!

Fan, vad folk ska snacka om míg!!

Gick på L's blogg. Där va kommentarer om mig....Jaha, så mkt älskar svenska folket mig, så att dom måste snacka om mig i andra bloggar :P. Men de börjar bli lite tröttsamt...

Min gamla hund!

Saknar han såååå mkt!!!

Skaffa hund!!!

Längtar som fan efter min hund! Min pappa har lovat att köpa en hund till mig när jag är klar på rättpsk osv!! En liten brun dvärg pudel ska de vara! Den ska heta Stesolid, men kallas för Stesso! Faaan, vad jag läntar!!!

 

Handlat på netto :)...

Idag har jag och andra patienter varit på netto och handlat! Jag handlade as mkt saker! Bla kuvert, som jag kan stoppa alla brev i! Sen imorgon ska jag köpa fri märken så jag kan posta alla brev! Hihi :) ...

Vad ska ni göra idag?

Själv så ska kah nog skriva lite brev :P

LAUREN!!!

DU bröt vår kontakt, varför håller du då på att kommentera i min blogg hela jävla tiden? Älskar du mig så mkt?? Du har fan blockat mig på msn och socker...Bara låt mig vara och kommentera inte min blogg då de fortfarande VA DU SOM BRÖT VÅR KONTAKT!!! Fatta, jag vill inte ha med dig att göra!!!!

EFTERLYSNING TILL LISA!!!!

Vad är din adress??? Ring till avd så jag kan få den för jag har ett brev som jag ska skicka till dig!! Puss din blomma!!

Jag vill hem!!

Jag vill tillbaka till Malmö! Saknar Malmö som faaan!!!

Idag har jag och en kompis här på avd skrivit brev till varahndra. Mina föräldrar kommer hit på måndag, med kuvert och frimärken till mig för jag har jätte många brev som jag måste skicka iväg! Sen på söndag så ska jag gå till Kiosken (eller hur nu de stavas) och köpa fler kort och frimärken osv! De är fan kul att skriva brev! Mkt roligare än sms! Så kan alla mina vänner skicka ett brev till mig med er adres i? Adressen till mig finns i inlägget under detta :).

Adress och telefon nr till m mig. om ni vill skicka brev eller ringa mig!!

Hoppas nu att jag får många brev! Skriv gärna er adress i brevet så jag kan skicka tillbaka!

Gabriella Lungren
Rättpsyk avd 64
Johan Allulins väg 1
352 57 Växjö

Och nr hit är 0470 - 58 99 47

Sjriv nu till mig, snälla!!

Måste logga ut nu :(...

Ska försöka boka datorn imorgon igen!

Rättpsyk i Växjö...

Jag kom hit igår...Känns jobbigt att vara här, men jag har iaf Karin här!!! Får gå fritt på hela avd, igår gick jag promenad med personalen till netto :)...Ta hand om er!!! Jag är på avd 64 i Växjö om någon undrar :)

bellashemligatankar

En blogg om livet som psykiskt sjuk

RSS 2.0