DBT..

Idag (om 40min) så ska jag ha DBT, de känns skönt för jag behöver verkligen prata av mig! Har så mkt jag vill säga!

Inte mkt att säga..

Jag har inmte så mkt att skriva, de är jobbigt, men jag kämpar på!

Kul att läsa om mina bakslag, mindre kul att läsa när de går frammåt för mig?

 
Jag har tänkt på en sak..När jag mår bra och uppdaterar bloggen med posivia saker så kommenterar ingen, men nu efter att jag skrev att jag hade hamnat på avd igen så tog de inte många minuter förens jag fick en kommentar att jag va dum i huvudet..
 
 
 
Tror ni att jag mår bättre av sånt? Och min läkare sa igår till mig att vi ska fortsätta planeringen som den va, dvs möte i Oxie på tidag, sen eefter de så får vi se vad som händer.
 
Och varför är de skönt för er att veta var jag är? Är jag en fara för andra så va de mer än vad jag själv visste.
 
Men jag vill bara att ni ska veta att jag även vill ha positiv feedback när de går bra för mig, och inte bara när de går åt helvete för mig...Kan ni förstå de?

Inlåst på avd igen..

Jag klarade inte av att bo ute på talludden..Alla regler gjorde så jag stack ut och drack...Kom ner till Hässleholm, där jag åkte polisbil till PIVA i kristianstad....Sov där en natt, sen igår kom jag till avd, och fick veta att jag hade förlorat mitt rum på talludden. Jag blev skit ledsen, jag bara grät..Men nu får jag acceptera detta så gott jag kan..Ska ner till skåne på tisdag och ha möte med en från Malmö psyk osv..

Rolig historia!

Mannen fes i sängen, frun vände sig och undrade:

- Vad f-n var det där?
...
- Det var en fotbollsfjärt! Svarade mannen
...
Strax efteråt släppte kvinnan en fjärt, tjoade glatt:

- Måål! Nu står det 1-1

5 minuter senare så fes mannen igen å sa kaxigt:

- 2-1

Kvinnan ville inte vara sämre så snart drog hon av en rökare så täcket lättade:

- Mål nu är det 2-2.

Något senare släppte hon en lite fjärt till och sa nöjd:

- 3-2 till mig!

Mannen ville absolut inte förlora så han vände och vred sig men inget hände.

Han kunde inte acceptera en förlust!

Han bestämde sig för att sätta allt på ett kort och tryckte så hårt han orkade men I stället för en fjärt så sket han ner hela sängen…

Kvinnan vände sig om och såg på sin man och sa:

- Va i h-e var det där ?

Mannen svarade:

- Halvtid nu är det sidbyte gumman!

Depp...

Idag är de depp hela dagen. Jag är så trött på de! Trött på att aldrig få må helt bra en endaste dag!

Mardrömmar..

Inatt vaknade jag kl halv 3 av en äcklig mardröm! Jag drömde att jag skulle til psyk, men ville inte det. Då bar dom mig till bilen som jag sen drog från. Stack in i ett höns hus och blev biten av hönor...Va tvungen att gå därifrån. När jag kommer ut på gården så står min mamma och en läkare från psyk där. Mamma fångar mig och läkaren sätter på mig ett halsband som ska ge mig stötar om jag försöker dra igen. Sen vaknade jag...Hade mega panik och vågade inte somna om!
 
Messade med Maggi en stund som också var vaken <3.
 
 
Sen när jag väl somnade om så drömmer jag massa konstigt igen! Jag är på min gamla skola och springer runt. Sen har jag tydligen lovat en kille att ha sex med en annan om jag får bo hos den..Sen säljer jag mig, Helt sjukt! Drömmen avslutas med att jag och en kompis ska dra till DK och bo hos en kille...

Duscha..

Tog mig in i duschen, efter många om och men...Jag hatar att duscha! Ända sen jag blev våldtagen har jag hatat det. Varför? För då ser jag hela min äckliga kropp. Jag vill verkligen inte se den! Jag duschar max 2 gånger i veckan. Låter äckligt, men jag svettas inte på dagarna. Sen att håret ser hemskt ut är något jag har lärt mig att leva med. Personalen tjatar på mig att jag borde duscha oftare, men nej tack! Ju mer dom tjatar, desto mindre gör jag det!! Men nu har jag duschat iaf!

Två jobbiga dagar..

Igår va ett helvete. Och två i personalen konstaterade att jag inte mådde bra. L råkade jag skälla ut, de va ju inte meningen. Sen sov jag två timmar på dagen. Vilket jag bara gör när jag inte mår bra.

En sak som va bra igår va att en personal hade med sin hund valp! Sjukt söt!

Idag mår jag inte bättre. Jag undrar vad de är som gör att jag mår såhär nu. Jag orkar fan inte må dåligt! Jag vill må bra!

Jag orkar inte utan dig!

När ska folk fatta de? Att jag inte orkar utan dig?????

Depp kväll..

Är ledsen ikväll...Jag är fan inte värd ett skit! Mitt ex tror att jag har gått på gatan, han stöter på andra...Sånt gör ont!

Träffa Matilda imorgon!

Igår va Matilda här! Jag fick en låååång kram! Jag behövde verkligen den! Sen imorgon ska hon komma igen, och ha ett samtal med mig :). Jag ser fram emot det!

Jag har fått kämpa för att finnas..

De känns inte som att jag finns riktigt..De känns inte som att ngn bryr sig om mig..Jag hatar denna känslan, känslan av att vara ensam. Ensam att kämpa osv...
 
 
Och till er som kommenterade mitt lady gaga inlägg : Jag vet att jag är fet, och va snyggare när jag va anorektisk! Vad tror ni att mitt mål är? Jo, att bli smal igen! Att få väga 40kg igen! Tack och hej! Trodde ni att ni kunde såra mig så hade ni fel!

Jag är vrickad...

Eller iaf min fot är det! Jag ramlade i trappen innan..Gjorde inte ont då, men efter en stund så kunde jag inte stå på foten ens! Jag trodde jag skulle dö av smärta innan när jag gick upp för trappan! Smart jag är va? :P

Jag saknar mkt..

Jag saknar så mkt, personal i Malmö, tänk om dom kunde se mig nu! En mkt gladare Bella, utan planer på att ta sitt liv osv! Jag saknar mig som smal. när jag vägde 20kg mindre mot vad jag gör nu!

Men mest saknar jag Matilda inne på avd! Min gamla ssk! Fan vad jag saknar henne! Jag såg inte henne som en vårdare, utan som en kompis, som lyssnade och förstod! Matilda är helt underbar! Men jag är besviken...När jag flyttade till Talludden så sa hon att hon kommer hit på fredagar och delar mediciner och pratar med oss patienter lite. Men ingen Matilda än så länge! Hon har varit här ute två gånger men inte för att träffa mig!! Är det konstigt att man blir ledsen?? Jag berättade ALLT för Matilda, och lite till! Jag trodde verkligen jag hade hittat en som jag kunde prata med, men fuck de, hur dum får jag vara?

Speciellt nu de med Joakim, nu skulle jag behövt Matilda! Men jag sitter ensam i mitt rum och skriver. Jag har datorn som min vän, och så ska de fan inte vara! Jag behöver folk och jag vill inte prata med dom som bor här om Joakim, dom har sitt egna att dras med...Jag vill inte skära mig, men de gör så ont i mig så jag vet inte var jag ska ta vägen! De onda måste ut!

Matilda, om du läser detta! Snälla ta kontakt med mig! Kom hit, krama mig så som du är bra på att göra! Prata med mig! Jag kan inte släppa dig ännu!

Varit hemma!

Idag va jag och två personal hemma hos mig! De va jätte kul! Träffade dom jag ville träffa (men inte Lisa :( ) osv..De va super kul att träffa Alexandra! Hon blev så glad! Och jag med! Fick foton på henne som jag ska scraapa med! Ska bli kul! Har iaf haft en skit bra dag!

Sv till Lina

Jag va tvungen att åka till avdelingen för att bedömmas av läkaren. Sen sa jag att jag ville tillbaka till Talludden, och han sa att han inte ville ha mig tillbaka på avd...Så jag kom först till avd, sen Talludden..

Imorgon åker jag hem! :D

Imorgon på dagen så ska jag och mina kp här åka till min lägenhet! :D. Jag ska hämta saker, fika med mamma och Lisa osv....Längtar! Hoppas bara att jag inte träffar mitt ex!!!

Lenka - Everything At Once (Music Video)

Äntligen får jag sova!

Sen jag tog överdosen så har jag ätit en medicin som heter haldol, tar den på kvällen. Och äntligen kan jag sova igen! Så jävla skönt att få sova igen!!

Pratat med Lisa <3

Har nyss pratat med Lisa i telefon...Vi pratade om Joakim osv..Hon sa att de va hans förlust om mig. Jag håller med! Och läkaren sa att de fanns 1000 andra killar där ute som väntar på mig! Idag va de även tema dag, vi pratade om relationer osv..

Hur mår jag då? Sådär, inte helt bra (vem hade förväntats sig de???) och jag vill skada mig. Jag ska åka hem den 19onde (på måndag) med 2 personal, vi ska till min lägenhet och hämta saker och träffa Mamma osv..De ser jag fram emot. Men mitt ex kommer ju vara där, men personalen ska stötta mig om han kommer mot mig eller ngt...Han kan dra åt helvete! Jag snackade med WH igår när hon hämtade mig på avd tillbaka till Talludden. Jag fick en kram och vi snackade lite om de som hade hänt, med överdosen och allt..

Jag kunde inte bry mig mindre!

Jag vet vad sanningen är, sen får mitt ex tro vad han vill om mig! Han får gärna för mig bli tsm med den tjejen han stötte på..Jag bryr mig inte! Jag sa till han idag att han inte är värd mina tårar..Jag hatar honom!

En natt på ava obsen...

De blev bara för mkt igår...Allt jag fick veta osv...Så jag tog en överdos. Hamnade på akuten och blev skickad till ava, obs rummet där...De är 4st som ligger i samma sal och en som sitter och vaktar oss...Kom på morgonen sen till avd..Pratade med läkaren som sa att jag skulle tillbaka till Talludden vilket jag också ville...Fick haldol till natten...Nu sitter jag på mitt rum...Ångrar inte att jag tog tabletterna, för de är mitt sätt att säga till att´jag inte orkar..Och de fanns ingen personal jag kunde prata med..

Jaha...

Skakar som fan...Mår inte bra...

Som att jag inte redan mår dåligt!

Tack så jävla mkt!!! Sitter nu med tårar i ögonen...En "kompis" har sagt till mirr ex att jag har gjort saker på gatan som inte stämmer! De spm hände va att jag blev utsatt för grova brott...Som jag har anmält...Fick veta ikväll vad hon har sagt...Fan, jag vill inte minnas!!

De gör ont..

Jag vet inte vad jag ska göra...Jag är super ledsen över igår..Jag trodde aldrig att han skulle vara otrogen mot mig. Kärlek gör ont! Jag vet inte vad jag ska göra mera. Vi skulle ju förlova oss! Men nu blir de ju inte så..Varför gör han såhär mot mig???? Är de för att straffa mig för jag flyttade till växjö? Men de kan jag ju inte hjälpa! De va inte jag som bestämde de! Jag ville ju bara vara med honom! Och hur fan kan han stöta på en annan tjej??? De är precis som att jag inte duger längre...Fan alltså!!

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

Helvete!

Helevete! Idag chattade jag med en tjej på facebook, hon satt med min kille (nu mitt ex) och sa att han tvekade över vårt förhållande..Jag blev super ledsen...Sen nu har jag fått reda på att han har ett förhållande med en tjej på sin skola (vi har varit ihop sen april förra året). Och han har även stött på en annan tjej...Jag är så jävla ledsen nu! Har gråtit skit mkt..Lever endast för hans skull ju...Nu har jag ingen anledning att leva längre...Vet inte vad jag ska göra..Den jag älskar mest har varit otrogen och älskar inte mig mera..

Jag orkar inte!!

Jag är sårad...Jag är ledsen..Jag vet inte vad jag ska tro mera...Jag hatar allt!!

Jag hatar kärlek!

Jag är sårad...Jag vet inte vad jag ska tro...

Saknad..

Idag är en sån dag man bara vill glömma...En dag full av saknad..Jag saknar Looi så de gör ont! Min Looi! Alla våra minnen, jag trodde aldrig att hon skulle ta sitt liv! Min ängel! Fuck, jag orkar inte!!

Nya bilder (tagna idag!)

Bra dag :)

Idag va pappa och hans tjej här. Vi åkte till grand och shoppade! Jag handlade en fars dag present till pappa, han blev glad :). Sen när jag kom tillbaka så fick jag ett 4g nät, har precis fått igång de och jävlar vad bra de är! Sen åkte alla tjejer och personal till ÖoB och sen till rusta! Köpte en dansande julgran! Den är söt!! Ikväll ska jag bara ta de lugnt, är trött som fan! Läkaren har sänkt min theralen så inatt sov jag skit dåligt, vaknade många gånger och kunde inte somna osv...Störigt! Nu ska jag kolla runt på internet lite ^^

Hej hemska ångest..

Jag orkade inte...Jag skar mig...Men de kändes bra, som att allt bara rann ur mig..Nu har jag tagit min theralen...

Jag har inga ord kvar..

 
Jag är nere på bottnen...Jag orkar inte ta mig upp...Jag har gett upp..Idag var droppen...Först så klagade en i personalen på att köket såg hemskt ut...Men hallå??? Vi hade just ätit lunch och inte hunnit städa!! Sen bråkade vi med han...Sen hade jag rond som gick åt helvete, läkaren lyssnade inte på mig...Han sänkte min theralen fast jag inte kan sova och mår skit varje kväll...Jag gick ut ur rummet och grät..Ringde Lisa...Bara grät, jag va helt förstörd...Sa att jag inte orkar med mig själv, och att jag inte vågar försöka ta mitt liv i rädsla över att överleva...Lisa sa att de va bra att jag inte vågar...Jag vet inte...Vet inte vad jag ska göra mera...Jag vill bara försvinna..

Jag hoppas jag drömmer..

Inatt drömde jag först att jag va på psyk i Malmö. Hade tagit en överdos...Och skulle magpumpas, men de ville jag inte. Så va på toan, och slog mot personalen men en kvast...Så de kom massa poliser och drog i mig..Nästa dröm är så jävla hemsk!! Jag drömde om när jag blev våldtagen sist! De är inget jag vill drömma om! Så inatt sov jag inte så mkt...Pratade lite med WH om de...Hon sa att vi skulle prata om de, så jag kanske sover bättre..Men jag vill inte prata eller tänka på våldtäkterna! Jag vill bara glömma de..Men de kan jag ju glömma..
 

Sen är de grupp terapin, jag klarar inte av de! Jag får panik innan, under och efter de! Jag vill inte! Mår skit när de ska vara grupp...Gick inte dit sist...Och kommer inte gå dit på tisdag heller..Jag kommer inte kunna gå i DBT tackvare gruppen...Och jag kommer inte kunna prata med L mera...De är synd...Personalen säger att dom vill mitt bästa och blablabla...Men kom på en jävla lösning då!!!
 
 

Issa - varför

Äntligen eget internet igen!!

Nu funkar mitt internet igen!! :D


Har tänkt på dig länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag utrycka det i klartext
Du är helt klart mycket speciell
Universum är vigt åt dig själv
Från djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan
Vi hörs

Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas
Du får leva med dig resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid

Jag hooka' dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort
Min kamera försvann, du skyllde på min föredetta vän
Som du dessutom knulla' i min säng
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen

Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)
Så..hoppas jag, ( hoppas jag)

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig

Hälsa till satan vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med dig,
Du får leva med dig,
Du får leva med dig,
..resten av ditt liv
Du får leva med dig..

Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsåkning går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod,
Asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta,
Så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha

Mår inte bra..

Massa tankar som rör sig i mitt huvud...Jag vet inte vad jag ska göra mera...Jag vill skada mig...Vet inte om jag klarar detta...

Skippade gruppen idag..

Idag mår jag inte bra, så jag skippar grupp dbt:n...Igår pratade jag med min indevidual terapuet och de blev jobbigt...Sen idag pratade jag med henne igen...De gick bra..
 

Jobbig dbt..

 
DBT:n blev jobbig...Jag började gråta i slutet och kände mig helt misslyckad...Berättade iaf om mina tankar..
 

Tema grupp idag..

Idag är det tema grupp...Jag ska gå på den...Vi pratar om olika saker vaje gång :)

bellashemligatankar

En blogg om livet som psykiskt sjuk

RSS 2.0