Ny blogg!

www.bellashemligatankar.bloggplatsen.se

Hur kan man inte skäda sig?

Idag hade jag DBT...Vi gick igenom mina veckokort. Och såg att jag hade skadat mig....Nu sa WH att jag inte får skada mig utan måste gå igenom min krisplan....Som om jag inte försöker göra det??? Men när jag får mina skadetankar så gör jag allt för att skada mig! De finns inget i världen då som kan stoppa mig! Tror jag iaf?
 
 

När livetgör ont - olika klipp

 
 

Nu har jag min telefon!!!

Och jag älslar den!!!

Jag idag!!!

Inhandling...

Idag ska jag med på inhandlingen, inte så kul! Sen ska jag iag hämta ut min iphone! Och jag höll på att glömma ; Min sony ericsson lur!!! :D Åh, jag är så glad över det!!!!

Jag idag (Glad Bella :))

Hämta iphone idag! :D

Idag ska jag åka och hämta min iphone :D wiiie! Äntligen!!!!!!

4 år och 2 månader idag :'(

Idag är det den 11, och den 11 november 2008 försvann du till andra sidan. har inte tänkt på dig så mkt den senaste tiden, men idag kom tankarna igen...Sen såg jag bilder på dig. Fyfan, vad jag saknar dig! Och jag älskar dig gränslöst! Du kommer alltid att vara mitt allt, min "pappa"! För det var du! Jag älskar dig farfar!!!
 
1/3 - 1922-11/11 - 2008
 

Laddat hem ;)

;)

Bättre idag än igår!

Idag mår jag bättre än igår! Skönt!!!!

Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin

Jag idag!

"Jag orkar inte mer, jag ger upp!!"

De upprepade jag innan idag medans tårarna forsade nerför kinderna. Jag mådde så jävla dåligt! Jag hatade världen! Och sen blev de X nya sår på min kropp....Jag vill inte leva mer nu!!

Resultatet av blekningen ;)

Såhär blev de! Jag är nöjd!
 

Färgar luggen!

Nu blir min lugg blond! :D

Trött!

Idag är jag trött som fan! Har ätit kyckling gryta, de va gott :)

Haha söt!!!

Så jävla söt!!!

Jag trodde aldrig att jag skulle leva nu!

För ett år sen så kunde jag inte ens drömma om att leva nu! Jag hade så mkt ångest och höll på med så mkt skit. Men jag lever verkligen! Och jag känner det! Jag smakar på livet och jag måste säga att de smakar rätt så bra! Och de känns bra! Tänk att livet kan gå från de sämre till bättre! De trodde jag aldrig för ett år sen! Idag är visst en bra dag!!!

Haha!

Tråkigt >.<

Jag har så jävla tråkigt!!!

Yey!

Idag fick vi tjejer veta att jag får ha min iphone här! Så nu ska pappa skicka upp den och min sony ericsson telefon hit! Yeeeeeey!!! Äntligen kan jag använda de igen! :D

´Haha, han trodde jag bad :P

Igår kväll så stod jag med händerna ihop när jag klämde ut bacon ost ur en tub....Och en personal bara "Jag trodde du bad!" HAHAHAHAHAH jag dog av skratt! Jag är inte de minsta troende eller så! Så de hade varit jätte fel om jag stod och bad! Men de va kul iaf :P....Idag åker jag till badhuset med WH! Sen DBT med WH!

Samtal...

Hade samtal med WH idag....Vi pratade om maten osv...Gav väl inte så mkt....Imorgon ska jag ha DBT med henne, får se hur de går...

Till en viss person

Älskling...

Jag älskar dig! Du är bäst!

Vågar jag lita på honom?

De är frågan...Synd bara att jag är så jävla kär!

Choklad <3

Idag log jag!

Men de betyder inte att ´jag är lycklig! Bara för att jag skrattar och ler så är jag inte lycklig! De där fejk leendet finns alltid med mig!

Haha ;)

Lille putte fick en hemmuppgift från sin fröken. Han skulle anteckna de första orden familjemedlemmarna sade till honom.
- Imorgon är det din tur, Putte. Sade lärarinnan.
Putte gick hem för dagen och gick in till sin mamma i köket, som stod och diskade. Putte skrämde henne så att hon tappade en tallrik.
- Fan! Skrek hon. Lille putte antecknade ordet.
Han gick in till sin pappa och började prata om vädret.
... - Håll käften! Sade hans pappa, som var upptagen.
Putte antecknade och vandrade vidare till sin systers rum. Hon lyssnade på musik.
- Na na na na. Hon nynnade till låten. Han antecknade det. Han gick in till sin lillebror.
- Batman! Skrek han.
Nästa dag i skolan var det Puttes tur.
- Varsågod, sade lärarinan.
- Fan! Sade Putte.
- Vad säger du?
- Håll käften!
- Nu går du till rektorn!
- Na na na na.
- Vem tror du att du är?
- BATMAN!

Ångest dag...

Har haft ångest hela jävla kvällen! Och minnena bara tränger sig på! jag orkar inte!!! Fuck ta allt!!

Och så kom ångesten!

Som ett slag i magen....Och jag får panik!

Städ dag...

Idag är de städ dag! Jag ska städa över våningen och trappan!

True!

Hittade denna bilden!

I en tjejs blogg! Och tycker den är så klockren!!!

Jobbat på!

Fick dåliga tankar, tänkte mkt på att skada mig...Då tog jag min mp3 och kopplade in i datorn! Och La över ny musik i den! Och jag mår bättre nu!
 
 
Och Amanda : Visst, jag kommer sakna min terapueft! Men, frihet är något jag vill ha! Och jag kan alltid ringa henne ju! Varför skulle jag vilja vara inlåst? Fast iofs, detta stället är öppet så jag är inte så inlåst längre! Jag vil klara mig själv! Utan en massa personal hela tiden! Så ligger det till!

Badhuset!

Idag va vi på badhuset! De va kul, fast jag höll seriöst på att drunkna i vilda forsen! Sögs ner under ytan och kom inte upp! Sen hjälpte en badvakt mig! Skönt det!

E-Type - Africa (ED) .

Antiloop - In My Mind

Adele - sky fall

Alicia Keys - Girl on fire lyrics video.

Jag vill bli utskriven!

Men vart skulle jag ta vägen? "Hem" till Oxie går inte av vissa orsaker...(ni kan läsa om varför i gamla inlägg). Och vart annars? Visst, jag kan bo hos pappa, men hur bra skulle det gå? Vi bråkar mest, och mamma har inte plats för mig i sin etta....Så var ska jag bo?? Jag är iaf sjukt trött på detta sället nu och vill bara härifrån! Läkaren anser att jag är färdig behandlad. Kom på en lösning för mig snälla! För jag orkar inte bo här mera!

Tagga ikväll!!!

Ikväll är de melodifestivalen! De taggar vi som fan haha!! :P Jagbhar inget liv, jag veeeet! :P

En text om droger!

"Hej Droger, beroende heter jag!"

Jag vänder upp och ner på dom flesta hem, river sönder alla familjeband, tar barnen ifrån er, och det är bara början. Jag kostar mycket mer än Diamanter, mer än Guld, och sorgen som följer mig är ett skåde...spel. Om du behöver mig, kom ihåg att det är lätt att hitta mig, jag är överallt, runt om kring dig, jag finns i skolorna, och i alla föreningar, arbetsplatser mm......

Jag bor hos dem rika och dem fattiga med. Jag bor längre ner i gatan hos dig, och är kanske din granne! Min makt är övernaturlig. Prova, så ska du få se. Och OM du provar mig kommer du förmodligen aldrig att släppa mig. Prova mig EN gång, och jag kanske släpper dig, men provar du mig flera gånger, så är din själ förmodligen min. När jag styr dig, stjäl du och ljuger, du gör vad som helst bara du blir "hög". Kriminella saker kommer du också att göra, bara för att känna min närvaro, kommer att vara värt det när jag finns i dina armar. Du kommer att ljuga för din mor, stjäla ifrån dina anhöriga, med mera.
Och när du ser deras tårar, borde du känna sorg/smärta.

Men med MIG glömmer du!

Ditt samvete, Din uppfostran. Jag blir ditt samvete, jag kommer att lära dig min värld. Jag tar barn ifrån föräldrar, föräldrar ifrån barn. Jag kommer att få dig glömma din tro och skrämma iväg dina vänner. Jag kommer att ta allt ifrån dig, ditt vackra utseende, din stolthet, och jag kommer alltid att vara med dig, vid din sida alltid. Du kommer att ge mig allt, din familj, ditt hem, dina vänner, dina pengar, Du och jag blir "Ett" . Jag kommer att ta ifrån dig allt vad du har och när du inte har något kvar, kan du skatta dig lycklig om du har livet kvar. Om du hör röster skrika i ditt huvud då är det bara jag. Om du ser syner eller skakar okontrollerat ska du veta att det är bara jag som är hos dig. Jag vill bara att du ska veta att det är en gåva ifrån mig till dig, men sen är det för sent, du ser att du är underkastad mitt maktbegär, och vi kommer aldrig att skiljas, Du kommer att ångra att ha testat mig, dem flesta gör det, men nu är du min. Men kom ihåg. DU KOM TILL MIG inte jag till dig. Du visste vad skulle komma. Alla har sagt det, du har fått höra det åter och åter igen. Du hade/Har ett val Och du väljer/valde. Du hade kunnat sagt "Nej tack" och gått därifrån, Men nu har du träffat mig, Vad ska du göra? Jag tar gärna din hand och leder dig till fördärvet, ger din familj massor av sorg och kommer att hålla din hand ända ner i träsket.

Jag kan ge dig och din familj mer smärta/sorg än dem flesta av oss skulle klara av.."
Jag stjäl ditt liv!

Författare okändVisa mer

Nytt tema!

Tyckte detta va fint! Vad tycker du?
 
 

Netto!

Jag gick till netto! Helt själv! Och köpte cigg och cola :P...

Finns inget att säga...

Jag hittar inte orden idag riktigt...

Trött idag med :P...

Men nu laddar vi för gladiatorerna ikväll!!!

Jag idag :)

Till dig anonym!

Jag medverkar i min behandling! Jag har ju DBT och de är den enda behandlingen jag har för tillfället! Så jag glider inte bara runt på rättpsyk....DBT är en stor del i mitt liv! Jag har dagbokskort som jag gör varje dag, och samtal....Jag ser fram emot mina DBT träffar med min terapueft! Och jag ska börja gå till simhallen en gång i veckan med personalen!
 

bellashemligatankar

En blogg om livet som psykiskt sjuk

RSS 2.0