LAUREN!!!

DU bröt vår kontakt, varför håller du då på att kommentera i min blogg hela jävla tiden? Älskar du mig så mkt?? Du har fan blockat mig på msn och socker...Bara låt mig vara och kommentera inte min blogg då de fortfarande VA DU SOM BRÖT VÅR KONTAKT!!! Fatta, jag vill inte ha med dig att göra!!!!


Kommentarer
Jacqueline

Ah fan att hon kommenterar. Svårt att inte göra det när hon haft ett helvete på RPK medan du glider runt på en räkmacka där och får komma ut på avdelningen nästan direkt och använda dator efter en dag. Du hör inte hemma där.

2012-06-15 @ 17:44:12
Personligt ombud/Lisa

J....ska Bella stå till svars för vad personalen tar för beslut? Kanske det är så att Bella har personer runt sig som kräver vissa saker för att inte ta saker vidare till andra instanser?Kanske det finns en orsak till att hennes förflyttning blev framskjuten? Oavsett så är det inte Bella som tar besluten kring regelverket.

2012-06-15 @ 19:40:41
Jacqueline

"Kanske det är så att Bella har personer runt sig som kräver vissa saker för att inte ta saker vidare till andra instanser?"

Förtydliga gärna. Orkar inte halvkodat språk.

2012-06-15 @ 20:11:05
Personligt ombud/Lisa

J...det jag menar är att olika personer kan vara involverade, med olika kunskaper kring lagar & dylikt, vilket i sin tur kan innebära att man kan se till att lagar & föreskrifter följs till punkt...jag förstår inte riktigt vad du menar med halvkodat språk då jag själv uppfattar det som väldigt tydligt...Men men så är jag också lagparagrafryttare när det kommer till vissa saker. det viktigaste är väl trots allt att det blir bra för Bella? Nu menar jag just i denna bloggen (förstå mig rätt) Min uppgift är att strida för Hennes rättigheter samt informera Henne om hennes skyldigheter gentemot samhället. Get my point? Annars får jag försöka förklara igen....som jag skrivit tidigare ord kan vara förvirrande....blickar säger så mycket mer!

2012-06-15 @ 21:00:14
Anonym

Fast din fråga kändes kryptiskt, det var fler än jag som uppfattade den så. "Instanser" i hennes situation är ett väldigt brett begrepp. Hypotetiska svar som "kanske vissa saker beror på vissa saker" besvarar inte min fråga om varför hon särbehandlas.

2012-06-15 @ 21:54:42
Personligt ombud/Lisa

Jag ser det inte som att Bella särbehandlas...hon får den behandling hon är i behov av.... ja olika instanser kan anses som kryptiskt det förstår jag.....därav att jag lade till att jag är lagparagraf i vissa sammanhang....Men jag förstår fortfarande inte varför Du väljer att haka upp Dig på särbehandling....möjligt att det är så.....Om det är så är jag personligen bara väldigt glad över det...som sagt det viktigaste för mig är att Hon får en bra behandling oavsett var....Återhämtning....stöd.....Förstår inte varför Ni inte anser Henne vara berättigad till ett friskare liv....med sundare tankar & framförallt klokare val! Jag kan inte svara på varför hon enligt Dig särbehandlas....Jag ser det inte som särbehandling. Lite tilltro har jag kvar till vårdpersonal.....& litar på deras bedömning......

2012-06-15 @ 22:09:58
Bella

Lyssna på Lisa! Hon är insatt i min situation! Hon kan dessa regler bättre än mig!

Jag vill verkligen inte vara här på rpk, men här ska jag iaf få hjälp! Jag ska få terapi, som jag har väntat på i flera år! Och jag ska börja plugga....Vi ska nog kunna reda ut mitt liv, så jag kommer härifrån så snabbt som möjligt!!

2012-06-16 @ 12:06:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bellashemligatankar

En blogg om livet som psykiskt sjuk

RSS 2.0