En trött Bella ^^...

Idag är jag riktigt trött! har prarat med min pappa. Och vi har kommit överens om en sak! Han ska betala halva min vård avgift här så jag kan lerva lite, för så som de är nu så kan jag inte klara min ekonomi! men med pappas hjälp ska de nog gå! Hoppas det!!
'
 

Trött på livet!

Jag orkar inte mera! Och minnena bara tränger sig på! Jag orkar fan inte!!!

Mätt!!!

jag har ätit nudlar, ost bullar, pommes tårta! Galet mätt!

-

Du hade sex - Hon blev våldtagen

Jag idag...

Mår inge bra..

Idag mår jag nte bra, vet inte varför.....Allt känns bara tungt....

Dusch, med personalen och samtal..

Idag kom en personal och va med mig när jag duschade, jag gör aldrig det annars! Rätt skönt med stöd i det..Hon såg mina armar..
 
"Har du gjort nya sår?"
"ja"
"Hjälpte det?"
"För stunden ja"
"Vi måste komma på nya sätt för dig att hantaera din ångest på..."
"Mmm"
 
 
Sen hade jag samtal med L!
 
"Jag ska kalla det mat dagbok!"
"Jag kommer inte fylla i den!"
"Varför inte?"
"För jag skäma över hur mkt och vad jag äter!"
"Okej, då är det meningslöst att ha med det.."
"Mmm"
 
"Du är kanske inte redo att skriva om hur ditt liv var." (Efter att hag berättade att jag hade skurit mig efter att ha skrivit de blo´gg inlägget om mitt liv)
"Men de förföljer ju mig!"
"Prata med någon om det?"
"Nej, jag vill inte prata om det!!"
"Ok"
 
 
Min ´dag har varit jobbig!!

Thai mat...

Idag har vi ätit ute, ¨på thai restaurange...Åt säker flr mkt, men de va gott!

Hur tänker dom??

Min terapuet åker snart till Indien i en månad....Medans hon är borta så ska jag få snacka med en annan....Jag hatar det! Jag har ju L och ingen annan! Detta är ett jätte stort problem för mig, för jag tyr mig till folk som fan! Och att behöva börja om på nytt med en annan finns inte i min värld....Men L vet nästan allt, men bara nästan! Vissa saker vet jag inte om jag klarar att berätta för henne, eller någon för den delen! Jag vill bara ge upp...Bara skita i allt och alla! Bara ligga i sängen under täcket hela dagen och inte bry mig om ngt...! Varför gör jag inte bara det? Är jag så stark? Och vad menas med att vara stark? Nej, det kommer inte funka med den nya terapueten...

Ångest!

Jag har ångest nu...Vet inte varför...

Trött som fan!

Idag är jag trött....Trött på allt känns det som...

Bättre idag..

Idag mår jag bättre....Lisa´s kommentar fick mig nästan att börja gråta, jag älskar henne så mkt! Idag ska vi åka till mc donalds sen city gross!

Blödder....

Nu blöder jag...

Jag vill inte minnas (tiden innan rpk)

Jag vet inte om jag klarar att skriva detta utan att skära mig efter...
 
 
Jag minns tiden hur jag va 2 månader innan jag hamnade i Växjö.
De va så mkt död, droger och självskador!
Jag hade en kran som levererade droger till mig, jag rökte på ofta. Av en kran fick jag bra röka, jag kände inget dagen efter. Av en annan så va de sämre röka och jag blev självmords benägen dagen efter. Jag minns att jag hade dödlig ångest varje dag och personalen gjorde inget....Jag hade även ångest dom dagarna då jag inte tog ngt..
Jag minns att efter ett möte så bestämdes det att jag skulle återvända till mitt lss boende där en boende har våldtagit mig när jag va hög på piller! Hur kan dom baar säga att jag skulle dit igen?? Jag fick panik, rusade ut från mötet, ifrån en speciell person (Lisa!) Och tog bussen ut till motorvägen. Jag skulle dö! Jag satte mig mitt i gatan och väntade på att bli överkörd av en bil...Så blev det inte, polisen kom och brottade ner mig och tog mig till psyket igen. Sen en natt så ville jag ha ett slut på mitt liv igen. Jag skar mig och träffade en atär. Blodet sprutade! När personalen hittade mig låg jag i sängen som va full av blod, och va nästan medvetslös. Jag kördes i ilfast till akuten, på vägen dit blev jag medvets lös 2 gånger. På akuten så sa dom att jag hade förlorat 1-2 liter blod och hade ett hb på 64 när det ska ligga på över 100 för att vara bra. Jag fick 2 påsar blod och va tvungen att sitta i rullstol för mitt blodtryck va så lågt. Sen en vecka efter dt så fick jag natt perm. Jga åkte till en kompis och festade. Sen skulle jag till en kran. De blev fel där, jag va så hög på röka och piller. De hela slutade med att han.....Våldtog mig....Jag va helt förstörd och skar mig och träffade samma atär som innan...Jag ville bara dö. Då va de mamma som hittade mig i en blodig säng. Sen hade jag x-vak tills jag en dag hamnade på PIVA. I början så hatade jag att vara på PIVA, jag ville bara ut och ta mitt liv, jag skämades över mig själv och hatade allt som hade med denna världen att göra. Sen fattade jag att PIVA ville hjälpa mig. Sen fick jag veta att jag skulle till Växjö. Jag fick panik för jag hade hört så mkt skit om Växjö. Sen kom dagen, jag visste inget förens personalen väckte mig och sa att jag hade kloss vak och skulle till Växjö. Jag bröt ihop...Men Växjö va bra! De har räddat mitt liv! Men jag hatade det i början!
 
 
Nu mår jag skit...Hatar att skriva om våldtäkten och mitt liv!!!

Ångest laddad dag...

Idag mår jag inte så bra, men men thats life!

Inställd dbt..

Känns ju inte så bra :(..

Idag..

Har fixat klart min tvätt nu! Känns skönt att ha de gjort! Idag ska jag ha dbt kl 11 sen händer inget mer vad jag vet...Izza ska laga fläskfilé med pommes och bea sås! Mums! Imorgon ska jag laga karré med pommes och bea sås :P. Men de är ju helg! Då får man äta sånt! Sen ska vi på talludden ut och äta buffé i helgen! De ser jag fram emot! De ska bli kul tycker jag!

Vill vara smal!!

Inte trött!

Jag är uppe "sent" idag! Jag är inte trött! Fixar med min tvätt och lite sånt! Ska sova efter att min maskin tvätt är klar!

:)

Min "Looi" vägg!!

Satt upp bilder på min ängel på min vägg!!

Nu har jag lite fler bilder (16st) på Looi på min vägg ovanför sängen! Ska nog sätta upp lite fler snart!!

Visst var min ängel vacker?

Publicerade nyss ett inlägg på Looi och hennes grav, alla bilder jag har på min dator på henne! Visst va hon vacker??? Fattar ni att jag saknar henne? Min vackra ängel!
 

Jag saknar och älskar dig! <3

Älskar dig gumman!!! <333333333
 

Testat tandborsten!

Den va bra! Köpte till barn tandkräm med jordgrubbs smak! Den va god den med hehe :P. Nej, men nu har jag borstat tänderna iaf!

Här händer de saker!

Idag har jag handlat en el tandborste och tandkräm! ´Dags att börja ta hand om tänderna igen! Sen har jag handlat glass, godis, chips, shampoo och balsam! Vi får se hur detta slutar :P...

Dusch och lite annat!

Idag duschade jag, en personal va med mig som stöd....
 
Idag ska dom ta blodprover på mig, för jag är så trött alltid. Jag somnar vid kl 20 på kvällen och kan sova över 12 timmar om ingen drar upp mig...Och jag orkar inte stå upp länge...Igår hade jag feber..

Ångest igår...

Igår eftermiddag hade jag sån jävla ångest! Över en jävla dusch...Låter kanske mesigt i era öron, men ni vet inte vilka problem jag har med duschar! Jag får panik bara att tänka på att jag ska duscha....Men jag löste de på ett bra sätt igår tyckte jag...Idag mår jag bättre...
 
Och "Lina" ! Jag klarar mig utan värktabletter helt nu! :D

Simple plan - no love

Simple Plan - No Love Lyrics

Staring out into the world across the street
You hate the way your life turned out to be
He's pulling up in the drive-way and you don't make a sound
Cause you always learned to hold the things you want to say
You're always gonna be afraid

There's only hate
There's only tears
There's only pain
There is no love here
Oh, so what will you do?
There's only lies
There's only fears
There's only pain
There is no love here

Broken down like a mirror smashed to pieces
You learned the hard way to shut your mouth and smile
If these walls could talk they would have so much to say
Cause everytime you fight the scars are gonna heal
But they're never gonna go away...

There's only hate
There's only tears
There's only pain
There is no love here
Oh, so what will you do?
There's only lies
There's only fears
There's only pain
There is no love here
So what will you do?

You're falling
You're screaming
You're stuck in the same old nightmare
He's lying
You're crying
There's nothing left to salvage
Kick the door cause this is over
Get me out of here!

Woaooh

Kick the door

There's only hate
There's only tears
There's only pain
There is no love here
Oh, so what will you do?
There's only lies
There's only fears
There's only pain
There is no love here
Tell me what will you do?

There's only hate
There's only tears
There's only pain
There is no love here

Kul då????

Kul att vi inte har ngn värme i huset och inget varm vatten heller! Så nu kan jag inte duscha :(

Hur ska jag klara mig utan mina tramadol???

Mina tramadol tar slut imorgon, eller ja ikväll...Och hur ska jag klara av de utan dom?? De gör ju så ont i magen! Jag vettefan...Men tydligen ska jag klara av de....Höjde dosen lite, från 50 - 100mg...De hjälprt ju mig! Får fan ta ett snack med dom imorgon! För jag ska ju inte gå och ha ont!!

Besöket idag!

De va så kul att träffa familjen igen! Vi åkte till grand där jag fick nya skor och så köpte jag en tröja på lindex för jag hade fått presentkort där av mamma! En lyckad dag!

Besök imorgon!

Imorgon kommer min mamma, pappa och styv mamma hit! Ska bli kul att träffa dom igen! Va ju så längesen nu! Vi ska till grand och lite så :)
 
På mag fronten så är de lugnt :). Men jag har lite ont...Men inte så farligt :).
 
 

ONT!!!!!

Min operation igår gick bra! Idag har jag dock väldigt ont och är skit trött...Haha, igår när jag skulle röka efter op så höll jag på att somna...personalen bara "Bella är du med oss?" :P...

Underbar dag!

Dagen har varit en bra dag, hitils! Och så ska de förbli! Har fått presenter av Katta <3. En tårta och massa samtal och sms! Snart ska jag och L ut och äta! Ska bli mysigt! :). Idag mår jag bra! Bättre än skit kvällen igår då jag skar mig!

Har fått reda på att jag ska vara på sjukhuset 7.30 imorgon för operation...Nervös som fan!

Födelsedag!

Idag fyller jag 23år...Usch, jag känner mig gammal >.<

Fucking life!!

Jag mår skit! Vill bara gråta! Vad ska jag göra? Jag kan bara skada mig! De hjälper för stunden iaf! Men fuck, jag vill inte leva så! Jag vill vara glad och lycklig! Men de går ju fan inte!!

Det blev fel...

Piercing fri...

Känns konstigt som fan!!

Ta ut mina piercingar :(.

Idag ska jag ta ut mina piercingar! Kommer sakna dom, men ska inte sätta i dom igen. Jag får inte ha dom när jag ska opereras...

sv till Åsa

Siri va min mammas kusins mamma. Vi stod varandra nära när jag va liten, hon dog i fredags av cancer :(

Jävla gallsten!

Längtar nu tills torsdag! Hade ont inatt, kräktes. Hade o´nt idag, kräktes! Finns ju inget mer att göra! Hatar mina jävla gallstenar!

Om min bakgrund inom psyk osv...

Första gången jag blev inlagd va jag 16år...Jag blev inlagd för min familj hade problem och en kväll så vägrade jag återvända hem...
 
"
ja igår så va jag istan...då såg Burko mina armar tyvärr....så hon ringde BUP och kopplades vidare till BUP akut....dom snackade fram och tillbaka om mej....jag hade panik...visste inte vad som väntade mej.....sen så sa bup och burko att jag skulle komma in klockan 22 på kvällen....sen gick jag till Mcdonalds där maria jobbar...satt där i 2h sen åkte jag med maria hem till henne (jag vägrade va hemma med mamma!!!) maria tvingade i mej en big mac hamburgare....den gick iaf att äta....sen duschade jag hos maria (CP DUSCH!!!) sen klockan halv 10 så åkte vi iväg...hämtade burko på hennes jobb och åkte till bup akut...där började helvetet! burko fick inte vara med och prata med läkaren...sen va jag tvungen att sitta i samma rum som min mamma och snacka med läkaren så jag fick inte säga allt jag ville där! sen så gick jag ut och rökte och grät...fatta! jag gillar inte att gråta!! då va det bästämmt att jag skulle va kvar på natten...maria och burko stöttade iaf mej när jag rökte...tack tjejer! det behövdes! jag hade fan panik! jag ville fan bara bort!! sen gick jag in till psyket...mamma hade då åkt hem för att hämta sovsaker...jag satt då bara på min säng och åt choklad och grät...sen somnade jag halv 2....vaknade klockan 9 idag....då va det frukost....den sket jag i..orkade inte äta...sen va det samtal med en läkare! UTAN MAMMA!! ;D;D så då bertättade jag om mina självmordsförsök åxå...mamma vet bara om 1 men jag har försökt 4gånger! sen bara va jag där...åt lunch vid 12...sen fick jag vänta....sen sa dom att jag kunde åka hem! så nu är jag hemma! jag har bestämmt mej för att aldrig mera gråta iheller! jag gillar inte att gråta och har gråtit så mkt både igår och idag så nu ska jag aldrig mera gråta!!!"
 
Kopierat från min gamla blogg den dagen jag blev inlagd första gången..
 
 
Sen hamnade jag på ett behandlingshem i 1år...Där va de kaos, totalt! Jag litade på 3 människor, har bara kontakt med en av dom idag. Jag behövde inte behandlingshem, jag behövde en trygghet, en famn att krypa upp i..
 
Sen när jag va 19år (2009) så spårade jag ut totalt igen! Jag åkte in och ut från psyk i en månads tid. Sen en dag hade dom fått nog, och jag fick LPT. Jag grät som ett barn...Stannade på psyket i 2,5 månader. Sen flyttade jag till ett LSS boende...Där flippade jag igen, jag tog droger, skar mig, tog överdoser och massa annat...Till råga på allt så den 21 septeber 2010 tog min bästa vän sitt liv! Jag fick veta de 3 veckor efter de hade hänt. Jag grät, jag skrek och jag flippade igen..Hela min värld rasade. Min bästa vän, som kände mig bäst, vi delade samma helvete...Smsade en annan kompis som också hade kontakt med Looi. Jag visste inte vad jag skulle göra eller säga eller betee mig eller något! Hur handskas man med ngt sånt? Att ens bästa vän tar sitt liv? Det går inte. Jag åt inte sov inte, skar mig och flippade ut totalt. Tillslut vägde jag 41kg. Då blev jag inlagd igen. De va i november. Va inlagd till Januari. Då jag flyttade till ett nytt boende...
 
På mitt nya boende funkade de till en början. Men sen flippade jag igen. Jag skar mig, tog överdoser (samma gamla visa som innan). På midsommar så smällde jag i mig en hög dos tabletter med alkohol, och fick åka amulans till sjukhuset. Klarade mig rätt så bra efter det. Fram tills augusti. Då blev jag inlagd igen, och har sen dess varit inlagd. Jag va inlagd i Malmö på avd 85. I december 2011 fick jag LPT och flyttades till PIVA. Sen tillbaka till 85an. Sen skrevs LPT av. Men i ´januari fick jag LPT igen, och har sen dess haft LPT. Alltså ett år nu.
 
Sen på psyket så levde jag rövare, jag hatade att ha LPT och ville bara dö...Tillslut i april blev jag återigen flyttad till PIVA. Fick då veta att jag skulle till rättpsyk i Växjö. FAN, tänkte jag. Jag vägrade! Anledningen til var´för jag blev skickad va mitt allvarliga självskade beteende...Allt för många sydda sår, och allt för många polis färder...
 
Sen åkte jag till Växjö. Där jag fortf är. Jag va så rädd i början. Men träffade en som hade bott på mitt gamla boende så de va skönt, att jag kände någon där! Jag hatade OBS:en i början! Ett litet utrymme där jag skulle bo den första tiden. Jag ville bara bort! Men sen som tiden gick så vande jag mig vid reglerna osv..
 
 
SEn fick jag flytta upp på avd! Så skönt de va! Men jobbigt också då jag hade vant mig vid att vara på OBS:en. Men de blev lättare sen!
 
Sen kom jag ju till talludden, de va jätteskönt! Men ett bakslag när den jag älskade va otrogen. Jag tog en överdos och hamnade på sjukhuset. Men kom sen tillbaka till talludden. Sen stack jag och en annan tjej. Efter de hamnade jag på avd igen, och va så ledsen! Men efter typ 2 veckor fick jag komma tillbaka till talludden, där jag fortf är! Jag trivs bra och livet är rätt lätt för mig just nu!
 

R.i.p Siri <3

Hoppas du nu sover gott! Kommer aldrig glömma dig!

Ö&B !

Idag va vi på Ö&B ! Jag köpte saker för 200kr typ :P. Men de va saker jag behöver så de är lugnt :). Handlade en skit stor flaska med skälj medel :P. Och vanish :P. Har använt de innan och de va bra så varför inte köpa de igen? :P. Ikväll ska jag bara ta de lugnt :).

Lite tankar...

Jag har tankar...Om mitt ex...Hna svek mig, han fick mig att känna mig värdelös! Jag hatar honom för de! Men jag saknar han så jag kan dö! De skulle ju vara vi hela livet! Vi skulle förlova oss och skaffa barn! Helvete! Jag mår skit nu! Han svek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG HATAR DIG!!! Varför låter du mig lida såhär???? Fan ta dig!!!

Inte hänt så mkt...Info om talludden!

Igår va jag på besök hos kirgurgen...R.i.p mina piercingar! Och sen får jag inte ta mina p-piller längre...Fick veta att dom ska ta bort hela min gallblåsa, vilket känns skönt då jag inatt fick ett anfall till...Dom gör så ont! Och allt jag gör är att kräkas! Op kommer ta 1-3 timmar sen 4-6 timmar på uppvaket...Jag är så jävla nervös!!!!
 
 
Sen frågade Åsa hur de är på talludden! Talludden är en villa utanför murarna. Utan bältes säng och sånt! Dörren är öppen så man kan komma och gå som man vill, men man måste ju ha frigång! Annars så efterlyser dom en! Talludden är som ett behandlingshem! Jag älskar talludden! Och man får ha dator och mobil (utan kamera!).

Så jävla trött!!

Jag är trött! På livet, mig själv och allt! Jag vet inte vad jag ska göra mera! Hur mkt jag än försöker så blir de inte bra! Hur fan ska jag göra då???? Vafan! Jag orkar inte mera!!!

sv till anonym

De är gallstenar jag ka operera bort :)

Lämnat blodprov och hämtat Glasögon :).

Idag va jag först på sjukhuset en tur...Skulle ju lämna blodprov...De gick bra! Sen hämnade jag ut mina nya glasögon! Åh, dom är så fina!!!

Blodprov imorgon...

Imorgon ska jag lämna blodprov ang operationen jag ska genomgå nästa vecka....GALET NARVÖS!!!

Looi <3

Jag saknar dig Looi! Kom hem igen! Smsa mig!!!

Pratat med min farmor <3

Min ÄLSKADE farmor fyller 90år på tisdag, och idag är min familj och firar henne...Jag kunde tyvärr inte medverka :(. Men jag ringde henne idag och önskade henne grattis på hennes stora dag! Hon blev så glad! Sen fick jag prata med min farbror också! De va kul! Jag älskar min släkt så mkt!!

Famor och jag på bilden <3

Jag idag ^^

Shopping!!

Idag åkte vi till lager 157 :). Jag köpte linnen, en tröja och en shorta och ett par trosor! En bra dag!

Fått hår ^^

Samtal :)

Idag har jag haft samtal med min terapuet :). De gick bra :)...

Snäll personal!

Personalen är gulliga mot mig! Nu ska vi snart spela kort...
 
 
Fast idag blev jag arg på en personal...Jag satt och kollade tv som stod på min krisplan...Då ber en personal mig att byta kanal för hon ville se hur de gick i hockeyn...Sen hann mitt program ta slut! Gah, blev så jävla ledsen plus fick mkt mera ångest! Men hon kunde ju inte veta de, men ändå...

Jävla rpk!!

Jag hatar seriöst detta stället! Jag vill inte vara här mera!!! Jag vill ut och festa! Och ta mina älskade droger!

Inhandling...

Va idag med på inhandlingen som vi har en gång i veckan...Va väl inte så jätte kul, men måste ju göras...Sen dess har jag bara tagit de lugnt...Tror jag ska duscha nu...

Snart dags att sova :)

Är så jävla trött...Fast de beror på mina mediciner....Circadin, haldol och theralen :P Idag har jag haft tråkigt....Riktigt tråkigt! De finns inte mkt att göra här...Fast iofs så orkar jag inte :P. Nu ska jag röka! Bye bye!

Sov länge idag!

Idag vaknade jag halv 12! Sov jätte länge, fast de beror ju på att jag va uppe sent inatt :P

Nytt år nu!!

Då va de nytt år nu! Ska sova nu, för jag är helt slut!!

bellashemligatankar

En blogg om livet som psykiskt sjuk

RSS 2.0